Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
5 iulie 2022
Recomandări
Poate Facebook-ul să fie noua piață a Universității
(Editoriale)
Mesaj pe pagina mea (sau ce-o fi): ea profesoara de romana, el politist, stau in chirie, copil de trei ani. Si: copilul a fost operat la Targu Mures, pe cord.
Intre timp: alta boala, ajutor: 500 de lei lunar. Ca sa poata trai, are nevoie de o valva pentru inima, de 1400 de euro.
 
Doamna nu pentru bani ma apelase: Am vazut ca schimbarea de sex e suportata de Casa de Asigurari, dar nu si valva care poate salva viata fiului meu. Platesc de ma rup la asigurarile astea, sotul meu va lua cu 500 de lei mai putin salariu. De patru luni, nici pensia speciala a copilului nu mai e. Mi-e rusine de statutul meu de profesor, nu pot respira de indignare.
 
Omule politic, spune-mi despre reforma. Despre solidaritatea pe care statul o probeaza in jurul noului penis al transexualului-vedeta. Spune-mi ca sistemul se cere reformat, ca ne ducem dracului, ca e un moment istoric al existentei noastre – daca ala nu se pisa acum din picioare. Spune-mi despre dreptul la viata, spune-mi incet si nu striga, dobitocule: il trezesti pe copilul de trei ani, doarme dus, cu inima cat un purice.
 
Cretin om politic, sunt capabil s-o recunosc: eu sunt de vina. Am avut o bata si in loc sa ti-o dau de spinare am facut-o fluieras de soc. In loc sa-ti trag o opinca in dos, am jucat la hora, ca de-aia-s popor vegetal. Am dat cu clopu' in loc sa dau cu tine de pamant.
 
Voi cu voi si noi cu noi. Poate intr-o zi reteaua asta in care ne mai punem cate-o poza va deveni piata. Poate vom lega intre noi un pod de linkuri, poate vom iesi in strada sa va dam ctrl+alt+delete, din nevoia de-a curata hardul rapanos al clipei.
 
Cum naiba poti sa cheltui bani publici pe puta unui confuz si in acelasi timp sa-i ceri politistului (caruia tocmai i-ai taiat 30% din salariu) sa plateasca pentru valva copilului (caruia i-ai taiat pensia aia speciala)? Cat de prost poti sa fii, ca aici nu mai discutam constiinta? Cat de marlan?
 
Iti doresc, omul politic, sa mori. Da, fizic, intr-un accident de masina sau de cancer. Ma gandesc ca daca tu dispari, copilul va trai. Mama lui, profesoara, va fi intr-o zi mandra ca e profesoara. Tatal lui va prinde hotii, motivat de insigna tricolora din piept.
 
Pentru sanatatea acestor locuri si oameni, eu, Sabin Gherman, iti doresc, patriotic, o boala grea, o moarte rapida:
este transplantul, valva, de care inima aceste tari are nevoie urgent.
.

lucia 13:04 / 06.06.2011Am simtit o durere aproape fizica citind acest articol .O durere a neputintei noastre (a pulimii ) cum ne-a caracterizat atat de realist d-nul Oprescu in timpul campaniei sale electorale . Ma doare sufletul pentru toti cei incercati de soarta .
Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate