Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
23 ianuarie 2020
Recomandări
Peste 2000 de copii și părinți, oaspeți entuziaști ai stagiunii Operei Comice pentru Copii la Arad
(Teatru)
In perioada 12-15 iunie, peste 2.000 de copii si parinti s-au intalnit cu personajele si povestile Operei Comice pentru Copii (OCC) pe scena Teatrului Clasic “Ioan Slavici” din Arad.
In cadrul celei de-a doua editii a stagiunii OCC din orasul banatean, publicul a avut ocazia sa vada patru dintre cele mai indragite productii ale institutiei din Bucuresti: spectacolele de balet “Cenusareasa” si “Pinocchio” si operele “Rapirea din Serai” si “Directorul de Teatru”. In fiecare seara, artistii OCC au fost intampinati cu zambete si rasplatiti cu minute in sir de aplauze de catre sute de copii si parinti prezenti in sala. 

“Stagiunea Operei Comice pentru Copii a fost binevenita in municipiul Arad – am remarcat continuitate si diversitate in felul in care se propun titlurile prezentate pe scena. Spectacolele de opera pentru copii sunt inedite pentru acest oras, iar publicul si-a creat o rutina in a veni si a vedea evenimentele desfasurate timp de patru zile. Sala a fost plina, acesta fiind un elogiu turneului pe care Opera Comica pentru Copii l-a sustinut in orasul nostru”,

a declarat Bogdan Costea, directorul Teatrului Clasic “Ioan Slavici”.

OCC_Arad_Rapirea din Serai 2


Stagiunea Operei Comice pentru Copii la Arad a fost organizata de Centrul Municipal de Cultura, OCC Bucuresti si Teatrul Clasic “Ioan Slavici”.

“Suntem onorati de primirea extraordinara pe care ne-a facut-o, pentru a doua oara, publicul aradean. Ne bucuram ca am putut aduce in fata copiilor din acest oras cateva dintre cele mai frumoase spectacole ale noastre si ca le-am oferit intalnirea cu opera, cu baletul, intr-un cuvant cu arta, prezentata pe intelesul lor. Le multumim partenerilor nostri de la Centrul Municipal de Cultura si de la Teatrul <<Ioan Slavici>>, care ne invita si ne primesc cu multa generozitate de fiecare data. Vom reveni cu bucurie!”,

a declarat Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

OCC_Arad_Rapirea din Serai


Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii are lunar peste 10 000 de spectatori. In perioada 1-9 iulie, institutia pregateste o noua editie a festivalului “Marile Serate Muzicale ale Bucurestiului”, care va avea loc la Ateneul Roman, cu recitaluri de neuitat, si la Opera Comica pentru Copii, unde sunt pregatite intalniri muzicale adaptate special pe intelesul celor mici. Va fi o ocazie unica de a cunoaste indeaproape artisti din sapte tari de pe trei continente, care se reunesc la Bucuresti intr-un festival deja de traditie.

Directorul de teatru_OCC_Arad 1


Directorul de teatru_OCC_Arad 3


Directorul de teatru_OCC_Arad


Directorul de teatru_OCC_Arad_4


OCC_Arad


OCC_Arad_3


OCC_Arad_Pinocchio 6
.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate