Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 octombrie 2019
Recomandări
Mercedes-Benz - Mașina Oficială a TIFF, pentru al treisprezecelea an
(Viață)
• Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), primul si cel mai mare festival din Romania dedicat filmului de lungmetraj, a ajuns la cea de-a XVIII-a editie;
• Mercedes-Benz este Masina Oficiala a TIFF, pentru al 13-lea an consecutiv;
• Limuzinele Mercedes-Benz Clasa E, SUV-urile Mercedes-Benz GLC si autovehiculele comerciale usoare Vito si Sprinter vor asigura transportul invitatilor si al organizatorilor pe durata festivalului;
• Noua Clasa V, aparitie in exclusivitate la TIFF.
• Mercedes-Benz Romania va acorda, si in 2019, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera unei personalitati din lumea filmului romanesc.
Parteneriatul de succes dintre Mercedes-Benz si TIFF continua cu ocazia celei de-a XVIII-a editii a celui mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din Romania. In acesti 13 ani, Mercedes-Benz a fost Masina Oficiala a festivalului, desavarsind experienta cinefililor si cineastilor romani si internationali. in 2019, in intervalul 31 mai – 9 iunie, Mercedes-Benz este partenerul care ii va conduce pe participantii la TIFF.18 spre experiente de neuitat.

 „De-a lungul celor 13 ani de parteneriat, TIFF a devenit un capitol important al implicarii Mercedes-Benz in sfera culturala din Romania, capitol construit pe respect si incredere si definit de excelenta celor doi parteneri in domeniile pe care le reprezinta. Suntem incantati sa fim alaturi de echipa TIFF la editia de majorat si mandri de ceea ce reprezinta acest festival - un reper al cinematografiei si un catalizator cultural.”,
a declarat Mirel Dediu, Corporate PR/Communications, Marketing & PR Mercedes-Benz Cars.
 
„Principalul obiectiv al TIFF ramane si acum, la editia de majorat, acela de a promova arta cinematografica si principalii ei pioni, aducand in atentia publicului larg cele mai spectaculoase si indraznete filme ale momentului. Pot spune cu certitudine ca, dupa 18 ani de TIFF, ne intalnim cu un public tot mai numeros, foarte educat, deopotriva versat, dar si versatil in gusturi. Imi place sa cred ca TIFF-ul i-a format pe spectatori intr-un anume sens, ca i-a obisnuit cu filme diferite, povesti din toate colturile lumii, filme de dragoste, drame psihologice, filme provocatoare, abordari atipice. De 13 ani, Mercedes-Benz ne-a fost alaturi in mod activ la indeplinirea acestei misiuni, iar colaborarea noastra este redefinita in fiecare an prin experientele pe care liderul local al pietei auto premium le pregateste pentru invitatii TIFF”,
a declarat Tudor Giurgiu, director TIFF.

Experienta TIFF la bordul Mercedes-Benz

Mercedes-Benz GLC, SUV-ul care seteaza noi standarde atat on road, cat si off-road, si Mercedes-Benz Clasa E, cea mai inteligenta limuzina din clasa business, vor sta la dispozitia invitatilor speciali TIFF pe durata celei de-a XVIII-a editii, pentru experiente memorabile. Flota auto a TIFF va fi completata de autovehiculele comerciale usoare Mercedes-Benz: Vito si Sprinter, pentru suportul logistic, esential organizatorilor.
Noul Mercedes-Benz Clasa V, lansat la nivel international la inceputul acestui an, isi va face debutul local la TIFF, conducand cu stil si eleganta invitatii Mercedes-Benz. Filozofia de design a autoturismelor Mercedes-Benz a fost transpusa si la interiorul Clasei V, urmand tendinta de modernitate si claritate. Datorita imbunatatirilor aduse, pasagerii din spate se pot bucura de un spatiu si mai generos. Astfel, o calatorie cu noua Clasa V ca VIP shuttle va semana mai degraba cu un tratament la spa dupa un zbor stresant sau dupa o intalnire de afaceri.

Premiul de Excelenta Mercedes-Benz

De-a lungul ultimilor zece ani, ambasadorul Mercedes-Benz, Catalin Stefanescu, ofera la Gala TIFF Premiul de Excelenta Mercedes-Benz pentru merite artistice deosebite si pentru contributia adusa cinematografiei romanesti unei personalitati consacrate a filmului romanesc. Pana acum, au fost distinsi cu acest premiu: Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian si Helmut Sturmer (2012), Luminita Gheorghiu (2013), Florin Zamfirescu (2014), Marin Moraru (2015), Carmen Galin (2016), Tora Vasilescu (2017) si Dan Nutu (2018).
Programul „10 pentru FILM”, sustinut de Mercedes-Benz

Programul dedicat celor mai talentati actori de teatru, pregatiti sa paseasca in lumea filmului, „10 pentru FILM”, continua si in 2019, cu sprijinul Mercedes-Benz. 10 dintre cei mai talentati actori de pe scenele din tara sunt prezentati anual, in cadrul TIFF, profesionistilor din lumea filmului si publicului, in cadrul Zilelor Filmului Romanesc.
Programul, ajuns la a opta editie, isi propune sa promoveze noi artisti in filmul romanesc. „10 pentru FILM” ii vizeaza pe actorii care s-au remarcat in teatru, dar care nu au avut pana acum sansa afirmarii pe marile ecrane.

Mai multe informatii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro.

Mercedes-Benz & TIFF (1)


.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate