Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
1 februarie 2023
1789 • A fost ales primul pre?edinte al SUA, George Washington
1847 • Se inaugureaza Teatrul de la Copou din Iasi
1852 • Se naste Ion Luca Caragiale
1884 • A fost publicata prima editie a Oxford English Dictionary
1894 • Se naste Lucian Grigorescu
1896 • Premiera mondiala a operei "Boema" de Puccini, la Torino
Recomandări
Două balerine românce vor dansa pe scena Sălii Palatului, alături de prestigioasa companie Bejart Ballet Lausanne
(Arte vizuale)
Celebra companie Béjart Ballet se intoarce la Bucuresti cu un spectacol in premiera iar doua reprezentatii de balet contemporan vor avea lor pe 12 si pe 13 octombrie, la Sala Palatului, Tous les hommes presque toujours s’imaginent si 7 Danses Grecques. In spectacol vor evolua si doua balerine romance, Oana Cojocaru si Bianca Stoicheciu.

Oana Cojocaru este absolventa a liceului de coregrafie “Floria Capsali”din Bucuresti si face parte din compania Bejart Ballet Lausanne din 2007. Ea a dansat in ultimul spectacol al lui Maurice Bejart, Le Tour du Monde en 80 Minutes, dar si in numeroase alte productii ale companiei, cum ar fi Casino des Esprits, Aria, Syncope, t ‘M et variations si Tous les Hommes presque toujours s‘imaginent. In 2017 a facut parte din Dixit, un spectacol scris si regizat de Marc Hollogne, cu coregrafii de Maurice Bejart si Gil Roman iar in anul urmator a interpretat unul dintre rolurile principale, “Pure” din spectacolul ? Ku al lui Yuka Oishi.

Bianca Stoicheciu a fost balerina la Opera Nationala din Bucuresti, unde a dansat in spectacole din repertoriile coregrafilor Macmillan, Ashton, Kylian, Possokhov, Ratmansky, Kobborg and Edward Olug. S-a alaturat companiei Bejart Ballet Lausanne in 2017, dansand in productiile Dixit si ? Ku dar si in spectacolele Un cygne d’autrefois se souvient que c’est lui, The Magic Flute, Brel et Barbara si Nutcracker.

Opera Lausanne_Tous les hommes_©Gregory_Batardon_1
Opera Lausanne Tous les hommes ©Gregory Batardon

Opera Lausanne_Tous les hommes_©Gregory_Batardon_2
Opera Lausanne Tous les hommes ©Gregory Batardon

Regulament si acces public

Pentru ca spectatorii sa aiba parte de cea mai frumoasa experienta, ii rugam sa citeasca si sa respecte urmatorul regulament.
Spectacolul are durata de doua ore, cu o pauza de 20 de minute
Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Copiii sub 5 ani au accesul gratuit.
Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii sunt de asemenea rugati sa se supuna controlului corporal amanuntit la cererea agentilor de securitate.
Spectatorii sunt rugati sa-si pastreze locurile/sectoarele in timpul concertului.
Biletul de intrare isi pierde valabilitatea in momentul iesirii din perimetrul salii de spectacol.
Accesul publicului in incinta se va face incepand cu ora 19:00 iar spectacolul va incepe la ora 20:00.
Persoanele cu afectiuni sau cu antecedente medicale personale sunt rugate sa se inregistreze la cel mai apropiat Punct de Prim Ajutor si pot participa la eveniment numai cu insotitor. Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protectie pentru urechi.
Este interzis accesul cu brichete, obiecte contondente, arme, aparate foto/video profesionale. Este interzis consumul de substante periculoase, toxice sau halucinogene in incinta salii de spectacol si a perimetrului acesteia.
Este interzisa folosirea injuriilor in incinta locatiei.
Sunt interzise introducerea sau afisarea inscriptiilor, bannerelor, pancardelor si a altor elemente vizuale care incita la discriminari de orice fel si violenta publica.
Este interzisa deteriorarea locatiei si aruncarea ambalajelor in spatiile neamenajate in acest scop.

Bilete mai sunt disponibile pentru urmatoarele categorii: Categoria 1: 150 lei, Categoria 2 (loje): 200 lei, Categoria 3 (sect. B, C, D, E, F, G, H, I): 260 lei, Categoria 4 (sect. A): 320 lei si VIP: 440 lei si se pot cumpara online pe www.eventim.ro, prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone si reteaua Carrefour, librariile Humanitas, librariile Carturesti si librariile Diverta) sau de la casa de bilete a Salii Palatului.
Parteneri media: National TV, Radio Romania Cultural, Radio Bucuresti FM, RFI, Adevarul, Sapte Seri, Romania Journal, Ziarul Metropolis, Liternet, Observatorul Cultural, life.ro, Catchy, Ziare.com, Revista BIZ.

BBL_7_Danses_Grecques_Credits-Ilia-Chkolnik_1
BBL Danses Grecques Credits Ilia Chkolnik

BBL_7_Danses_Grecques_Credits-Ilia-Chkolnik_2
BBL 7 Danses Grecques Credits Ilia Chkolnik

.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate