Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
7 februarie 2023
1741 • A aparut "Marele Hrisov al lui Constantin Mavrocordat"
1812 • S-a nascut Charles Dickens
1964 • The Beatles efectueaza primul turneu în SUA
Recomandări
URBAN GIF SHOW sau despre noile semnificații ale vieții urbane, o producție inovatoare marca Florin Fieroiu, este în pregătire la Teatrelli
(Teatru)
Un spectacol care reuneste unii dintre cei mai importanti creatori independeti din Romania si o echipa de actori selectata in urma unui casting cu peste 150 de participanti va avea premiera in curand pe scena Teatrelli. Aclamatul coregraf roman Florin Fieroiu semneaza depotriva regia, coregrafia si conceptul pentru noua productie URBAN GIF SHOW.
I se alatura Vlaicu Golcea, muzica originala, sound design si instalatie sonora, Cristina Milea, scenografie, Elise Wilk, dramaturgie/poeme urbane, si Ioana Bodale, video, precum si actorii si dansatorii Nicoleta Lefter, Alexandra Mihaela Dancs, Paul Cimpoieru, Denis Bolborea si Simona Dabija. Cu totii aduc publicului si mediului artistic o provocare ce se inscrie in noua directie artistic a Teatrelli.

Aflat sub semnul inovatiei tehnologice, al experimentalului si al unicitatii demersului artistic, spectacolul URBAN GIF SHOW redescopera si chestioneza identitatea urbana intr-un carusel vizual plin de surpriza, miscare si poezie urbana. Ce inseamna viata si rutina intr-un oras mare? Cum putem privi cu alti ochi un ritual aparent mundan, ca spre exemplu cel al imbracatului de dimineata, intr-o metropola din Romania daca il vedem ca pe un adevarat GIF, realizat din corpuri umane, miscare si sunet? Este doar una dintre abordarile pe care le aduce URBAN GIF SHOW. Spectacolul integreaza si o practica artistica noua, inspirata din instrumentarul de lucru specific programelor de animatie – secventatorul, acesta devenind un instrument virtual de lucru, ca un fel de auto-programare corporala.

Noua productie Teatrelli isi propune sa fie un adevarat laborator de cercetare artistica, rezultatul acestui demers fiind un spectacol care ofera indeajuns de multe tipuri de expresie, astfel incat fiecare tipologie din public sa poata rezona cu cel putin un element din ceea ce vede/aude/simte.

„URBAN GIF SHOW marcheaza in mod concludent noua directie artistica a Teatrelli. In contextul unei necesitati a valorizarii artistilor romani independenti si a abordarilor contemporane pe scenele romanesti, URBAN GIF SHOW aduce un nou tip de experienta performativa pe scena culturala bucuresteana.”,
a declarat Roxana Lapadat, director artistic Teatrelli.

Detalii despre primele reprezentatii ale URBAN GIF SHOW, precum si primele imagini de la repetitii vor fi dezvaluite in curand.

Florin Fieroiu ?i Vlaicu Golceaîn timpul atelierului de casting pentru URBAN GIF SHOW_ FOTO Catalina Filip

Despre Teatrelli
Teatrelli este un proiect al Primariei Capitalei, prin creart, un spatiu cultural alternativ dedicat artelor performative, care ofera publicului productii proprii de teatru si dans, precum si concerte acustice, dezbateri si artist-talk-uri.

www.teatrelli.com


.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate