Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
29 noiembrie 2023
1474 • Stefan cel Mare scrie Papei Sixt al IV-lea facând un apel la unitatea cre?tinilor împotriva turcilor
1803 • Se naste Christian Doppler, fizician austriac, descoperitorul efectului care îi poarta numele (d. 1853)
1880 • Se naste N.D. Cocea, scriitor si publicist român (d. 1949)
1924 • Se naste Mihai Mereuta, actor român de teatru si film (d. 2003)
1929 • Comandantul american Richard E.Byrd a survolat, în premiera mondiala, Polul Sud
1938 • Corneliu Zelea Codreanu, Nicadorii (asasinii lui I.G. Duca) si Decemvirii (asasinii lui Mihail Stelescu) sunt asasina?i de jandarmi
Recomandări
Marieta Seba, directoarea Companiei de Librării București, premiată la Gala „Femei care Schimbă România”
(Viață)
La finalul saptamanii trecute, Marieta Seba, directoarea generala a Companiei de Librarii Bucuresti, a fost premiata in cadrul Galei „Femei care Schimba Romania.”, un eveniment dedicat excelentei feminine in lumea businessului, organizat de FIN Media, cu sprijinul revistei Piata Financiara.

Intr-o atmosfera de gala, nume importante din sfera managementului industriei agrementului, industriei farmaceutice, pietei de capital, al pietei agroalimentare, industriei IT sau a celei bancare au fost recompensate pentru reusitele lor in fruntea unor institutii de top din Romania.

Marieta Seba este singura prezenta feminina din managementul lumii culturale premiata la cea mai recenta editie a Galei „Femei care Schimba Romania”.

Ma bucur mult ca am intrat in vizorul organizatorilor acestui eveniment important, dedicat femeilor extraordinare care, prin tot ceea ce fac, prin implicare, pasiune si energie, reusesc sa schimbe in bine aspecte ale vietii economice si sociale din Romania. Premiul pe care il ridic astazi la aceasta gala merge mai departe catre toate colegele mele. Suntem o companie in care prezenta feminina este dominanta, o prezenta feminina pe care o caracterizeaza determinarea, ce ne-a ajutat sa rezistam si sa fim alaturi de iubitorii de cultura din Bucuresti vreme de trei generatii.
Afacerea pe care o reprezint inseamna comercializarea mai multor tipuri de produse de cea mai buna calitate, pe care ne bucuram sa le avem prezente in toate magazinele noastre. Dintre toate aceste produse, regina neincoronata ramane, de ani de zile, cartea. Facem eforturi sa pastram aceasta latura culturala pe primul plan, ne dorim ca librariile noastre sa fie un loc in care oamenii sa revina cu drag. Dedicatia si pasiunea pe care le depunem in tot ceea ce facem, relatia calda dintre noi si cei care ne trec pragul ne dau speranta ca vom reusi sa dainuim multi ani de-acum inainte, in aceasta lume din ce in ce mai digitalizata
”, a declarat Marieta Seba.

Dublu licentiata, in Managementul Afacerilor in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si in Drept Economic si Administrativ din cadrul Universitatii din Bucuresti, este astazi directoarea generala a Companiei de Librarii Bucuresti, Presedinta Asociatiei Librarilor din Romania si vicepresedinta Organizatiei „AGORA” a Societatilor pentru Difuzarea Tipariturilor si a altor Bunuri Culturale din Romania.
Parcursul sau profesional se suprapune simbolic peste istoricul Companiei de Librarii Bucuresti. Marieta Seba a elaborat si coordonat strategia de transformare a fostului Centru de Librarii Bucuresti in Compania de Librarii Bucuresti (CLB), cea mai importanta retea de librarii care a supravietuit cu succes dupa Revolutie. CLB este prezenta astazi cu peste 40 de filiale, raspandite unitar in toate cele 6 sectoare ale capitalei, ele aflandu-se intr-un proces permanent de modernizare si adaptare la cerintele clientilor. De la carte si manuale scolare, la produse de papetarie si jucarii, oferta companiei este dintre cele mai bogate.

Anul acesta, Compania de Librarii Bucuresti aniverseaza 71 de ani de la fondare.
.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate