Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
2 februarie 2023
1882 • Se naste James Joyce
1889 • În fata Teatrului National Bucuresti sunt instalate primele doua lampi electrice pentru iluminatul public
1928 • Apare revista „Bilete de Papagal", sub directia lui Tudor Arghezi
1990 • Este reînfiintata Societatea Româna de Filosofie
Recomandări
Art Out dă startul recrutărilor de toamnă!
(Viață)
Miercuri, 11 noiembrie 2015: Revista Art Out lanseaza campania recrutarilor de toamna.
Astfel, persoanele interesate de dezvoltare personala si profesionala care doresc sa-si aduca aportul la dezvoltarea scenei cultural - artistice contemporane sunt invitate sa candideze pana pe 23 noiembrie 2015 inclusiv pentru a putea intra in echipa Art Out.
 
Art Out, publicatie dedicata artelor, generator de idei creative si organizator de evenimente cultural-artistice, recruteaza! Astfel, cei care doresc sa-si depaseasca limitele si sa se dezvolte in lumea artei sunt invitati sa candideze. Ii asteapta colaborari de durata care se vor concretiza in prietenii durabile, promovare personala, network cu profesionisti din domeniul industriilor creative. 

"Vrei sa fii coordonatorul/ coordonatoarea unui proiect de anvergura in domeniul artelor frumoase? Atunci, sansa ta este echipa Art Out! Vino alaturi de noi! Te asteptam sa fii voluntar in echipa Art Out pentru a dezvolta si a crea proiecte unice si de rezonanta internationala!", declara Karla Stanciu, manager al departamentului de resurse umane din cadrul Art Out. 

Voluntariatul in cadrul Art Out are numeroase beneficii pentru persoanele care aleg aceasta colaborare: dezvoltarea proiectelor culturale unice la nivel national si international; intalnirea cu diversi specialisti din domeniul cultural; o scrisoare de recomandare pentru viitoarea insertie profesionala; workshop-uri de perfectionare; invitatii la numeroase evenimente culturale, evenimente de dezvoltare personala si profesionala, evenimente de teambuilding si multe alte.

Se cauta voluntari in diferite domenii legate de sfera industriilor creative, dintre care precizam:
redactie, traduceri, comunicare, marketing, fundraising si finante, management de proiect, creatie vizuala, resurse umane si nu numai.
Detalii despre posturi si despre calitatile cautate in randul candidatilor pentru prezenta campanie de recrutare se pot gasi aici: www.artout.ro/reviste/recrutare.html.

Mai multe detalii se pot obtine si in cadrul evenimentului dedicat campaniei:  https://www.facebook.com/events/729135857218453/. 

Pentru o buna informare, va recomandam si video-ul campaniei: https://www.youtube.com/watch?v=kpGtbM1L-PY&feature=youtu.be.

Candidatii sunt rugati sa trimita pana la data de 23 noiembrie 2015 scrisoarea de motivatie si  CV-ul lor la adresa redactie@artout.ro. 

Art Out propune dezbateri actuale despre arta, arhitectura, patrimoniu si restaurare. Revista readuce in atentia publicului lucrurile simple si frumoase. Arta inseamna altceva pentru fiecare. impreuna descoperim fatetele ei complexe.
www.artout.ro
www.facebook.com/ArtOutMagazine/

Parteneri: Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane; Centrul National al Dansului; De-a Arhitectura; Elite Art Gallery
Parteneri media: Ceasca de Cultura; Filme-Carti; Romania Pozitiva; Roportal; Senso TV; Tonica TV; Ultima Ora.

Afis_gala_12272716_917006038336229_1754126604_n


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate