Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 februarie 2023
1395 • Prima mentiune documentara a Cetatii Neamt
1809 • Se naste Felix Mendelssohn Bartholdy
1892 • Se naste Gheorghe I. Bratianu
1941 • Se naste Stefan Iordache
Recomandări
MSLGROUP The Practice a fost aleasă partener exclusiv de comunicare pentru Bienala Internațională de Artă Contemporană din București
(Viață)
MSLGROUP The Practice, Agentia de PR a Anului 2015, devine partener exclusiv de comunicare pentru cea de-a 7-a editie a Bienalei Internationale de Arta Contemporana din Bucuresti. Este prima data cand comunicarea pentru Bucharest Biennale va fi realizata de o agentie de PR.
Cel mai important eveniment de arta contemporana din Europa de Est va avea loc in perioada 26 mai – 30 iunie 2016 si il va avea drept curator pe Niels Van Tomme, critic si cercetator, lucrand la intersectia dintre cultura, politica si estetica contemporana.

Ne bucuram sa fim implicati in acest proiect cultural de mare anvergura si ne propunem sa marcam pentru Romania un loc important pe harta celor mari evenimente culturale din Europa si din intreaga lume. Este o mare onoare pentru MSLGROUP The Practice sa fie aleasa prima agentie de PR care sa realizeze exclusiv comunicarea pentru Bucharest Biennale.” 
Monica Jitariuc si Oana Bulexa, 
Managing Directors - MSLGROUP The Practice

Pentru aceasta editie a evenimentului, curatorul Niels Van Tomme este interesat de explorarea unei pozitii unice pe care Romania - si mai exact Bucurestiul - o detine intr-o retea globala tot mai larga de schimburi economice normate. Prin cercetarea acestor structuri, Niels Van Tomme incearca sa complice notiunile marginalizarii si izolarii care au fost atribuite istoric Romaniei si regiunii Europa de Est tema editiei din acest an fiind “What are they building down there?”. 

Anul acesta, ne-am propus ca BB7 sa ajute la progresul educational si la progresul unei piete de arta solide si relevante. De aceea, am ales sa comunicam prin intermediul unei agentii cu o reputatie de top in creatie si strategie de PR, astfel incat mesajele noastre sa ajunga la un public cat mai larg si sa marcam progrese relevante in comunicarea unuia dintre cele mai importante evenimente de arta contemporana din Europa de Est.” 
Razvan Ion si Eugen Radescu,
Co-fondatori - Bucharest Biennale 

Cu modelul sau inovativ rafinat si perfectionat de-a lungul celor sase editii anterioare, Bucharest Biennale este considerata, in momentul de fata, una dintre bienalele cu rol vital in Europa, castigand o pozitie respectata pe scena de arta internationala, reusind sa construiasca o legatura puternica intre Bucuresti - spatiu geocultural unde politica se reflecta in toate aspectele vietii - si restul lumii. Mai multe detalii despre BB7 pot fi gasite pe site-ul oficial al evenimentului: www.bucharestbiennale.org. 

bb7


MSLGROUP The Practice este cea mai creativa agentie de PR din Romania, dar si cea mai premiata, cu peste 200 de premii si nominalizari obtinute pentru mai bine de 70 de campanii diferite. in 2012, agentia s-a clasat pe locul 13 in lume in topul celor mai creative agentii de PR (Holmes Report Global Creative Index), iar in 2013 a fost desemnata drept cea mai buna agentie din Europa de Est la EMEA Sabre Awards. Este prima agentie de PR romaneasca premiata cu Grand Prix la cea mai importanta competitie europeana, EMEA SABRE Awards; prima agentie de PR romaneasca premiata la Cannes Lions; singura agentie romaneasca ale carei campanii de PR au fost incluse printre cele mai bune 50 de campanii de PR din lume, in 2012 si in 2013. Iar, in Romania, este singura agentie de PR care a castigat titlul de Agentia Anului de 3 ori: 2009, 2012, 2015, in cadrul Romanian PR Award. 

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate