Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 februarie 2023
1395 • Prima mentiune documentara a Cetatii Neamt
1809 • Se naste Felix Mendelssohn Bartholdy
1892 • Se naste Gheorghe I. Bratianu
1941 • Se naste Stefan Iordache
Recomandări
Dăruiești Legumești - De 7 ani Mai Bine
(Viață)
Cu prilejul aniversarii a 7 ani pe care asociatia Mai Bine ii implineste in luna februarie, organizam un eveniment de strangere de fonduri pentru cea mai noua initiativa pornita de membrii si prietenii asociatiei: Legumesti. 
Invitam pe toti iesenii sa fie alaturi de noi pentru a sadi impreuna semintele schimbarii la evenimentul Daruiesti Legumesti, care va avea loc vineri, 26 februarie, de la ora 19:00, la Teatru Cub.
 
Program

De la 19.00, cei de la Slow Food Iasi vor avea pregatit un bufet cu gustari lente pentru o sueta intre prieteni.

De la 20.30, trupa Fine, It’s Pink va incanta printr-un recital viu, colorat, cu acorduri care transced genurile muzicale. 

Intre 22.00 si 01.00, NEICA Nimeni va transmite vibratii pozitive direct de pe vynil pentru o miscare continua, prin crearea unor tempouri care sunt de fiecare data altele.

Bilete

Primii 100 de oameni care vor cumpara bilete pentru Daruiesti Legumesti vor primi automat, fara tragere la sorti, cate un cadou oferit de partenerii nostri din cadrul evenimentului. Acestea vor fi atribuite in mod aleatoriu numerelor de pe bilete, de la 1 la 100, urmand ca in seara evenimentului participantii sa afle ce dar i-a fost sortit. 

Biletele pot fi achizitionate de la mai multe cafenele din Iasi, precum si de la birourile asociatiei Mai Bine, care se afla pe str. Petru Rares nr. 6, in schimbul unei contributii de 50 Ron. 
Numarul total de bilete puse la dispozitie este de 150, in conformitate cu capacitatea maxima a spatiului, insa nimeni nu va iesi la final fara o multumire, venita din exterior si/sau din interior. In plus, toti participantii vor primi seminte naturale chiar de la intrare.  

Legumesti presupune o sera ecologica care urmeaza sa fie construita din materiale naturale incepand cu primavara 2016, unde vor fi plantate si ulterior impartite in mod gratuit seminte naturale, traditionale, precum si seminte ale cunoasterii. Informatii suplimentare pot fi gasite pe www.maibine.org.

Conviviumul Slow Food Iasi promoveaza gastronomia locala, educatia culinara si atrage atentia asupra modului in care alegerile noastre alimentare ne afecteaza la nivel  individual, comunitar si global. Membrii Slow Food sustin accesul la mancare buna, curata si corecta pentru fiecare om. Mai multe informatii pot fi gasite pe www.slowfoodiasi.ro 

7aniweb


Formatia Fine, it’s pink abordeaza un stil post-rock, la care adauga insa multe elemente electronice si chiar psihedelice. Au concertat pe aceeasi scena cu formatii precum Morcheeba, Telepopmusik, Tricky, When Saints go Machine, Alexandrina, Chinawoman, Arms and Sleepers si au fost prezenti la o serie de festivaluri: Electric Castle, Tiff, Street Delivery (Iasi, Timisoara), Control Day Out, Anonimul, Manifest, Filit. Melodiile lor pot fi ascultate pe https://soundcloud.com/fineItsPink 

Artistul Neica Nimeni este un pasionat al muzicii, si indrageste calitatea sunetelor scoase de vyniluri. Are o colectie impresionanta de discuri, pe care le foloseste in reprezentatiile sale pentru a transmite stari puternice, la fel de diverse precum genurile pe care le foloseste. Colectia sa poate fi vizualizata pe https://www.discogs.com/user/tusingur.ioan/collection        

Viziunea Asociatiei Mai Bine este reprezentata de o lume guvernata de norme si principii etice solide, sustenabila din punct de vedere ecologic si echitabila din punct de vedere social. Misiunea membrilor Mai Bine este de a contribui la dezvoltarea durabila a comunitatii locale prin implementarea de proiecte sub o abordare holistica, pe toate cele trei dimensiuni ale dezvoltarii durabile: mediul natural, mediul social si mediul economic. Informatii despre proiectele asociatiei pot fi gasite pe www.maibine.org 

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate