Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
19 august 2019
Recomandări
„Ține sârba ca la Gorj” – concert aniversar Claudia Torop la Sala Radio!
(Muzică)

Duminica, 6 martie (17.00), Orchestra de Muzica Populara Radio, sub bagheta dirijorului Adrian Grigoras, va invita la Sala Radio la un concert dedicat solistei Claudia Torop.
 
Sub titlul „Tine sarba ca la Gorj”, Claudia Torop va propune o frumoasa calatorie pe plaiuri oltenesti, alaturi de invitatii sai speciali: Floarea Calota, Gheorghe Rosoga, Ion Ghitulescu, Anghelina Timis-Lungu, Mariana Anghel, Cristian Pomohaci, Alexandru Pugna, Gheorghita Nicolae, Marcel Parau, Maria Tataru, Ion Dragan, Georgel Nuca, Calin Brateanu, Stana Stepanescu, Bogdan Cioranu, Marian Medregoniu, Roxana Croitoru. Evenimentul va fi prezentat de Pompiliu Ciolacu

Claudia Torop considera ca primul pas important in parcursul sau artistic l-a reprezentat obtinerea trofeului „Maria Lataretu“, in cadrul concursului „Floarea din gradina“, pe 3 octombrie 1989. Cu acest prilej, Marioara Murarescu, cunoscuta realizatoare a emisiunii „Tezaur folcloric“ declara: „punctajul maxim acordat de juriu si trofeul au rasplatit repertoriul, stilul curat de interpretare si costumul de o rara frumusete pe care Claudia il purta atunci“.
Cariera Claudiei Torop a cuprins colaborari cu aproape toate ansamblurile din tara, iar din 2005 face parte din Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului“.  Artista de la Bumbesti-Jiu participa in permanenta la emisiunile radiourilor si televiziunilor nationale si locale, fiind o prezenta apreciata de public. A colaborat cu Orchestra Radioteleviziunii Romane (dirijor: Paraschiv Oprea) si cu ansamblul profesionist „Plaiurile Oltului“, unde l-a avut ca dirijor pe Marin Constantin. Primele inregistrari le-a facut la Radio Bucuresti, in anul 1990, cand a imprimat zece piese impreuna cu regretatul Marin Ghiocel.

Un concert Radio Romania.
Coproducator Televiziunea FAVORIT.
Parteneri media: Radio Antena Satelor, Radio Romania Actualitati.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librariile Carturesti, Humanitas, in benzinariile OMV si la casa de bilete a Salii Radio.  

AFIS Claudia Torop


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate