Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
26 ianuarie 2023
Recomandări
Editura ALL la Librex - Primăvara cărților la Iași
(Literatură)
Grupul Editorial ALL isi asteapta cititorii la cea de-a XXIV-a editie a Targului de Carte LIBREX. Primavara cartilor la Iasi.
Evenimentul  va avea loc la Palas Mall, in perioada 9 – 13 martie 2016.

450 de titluri din colectiile consacrate sau nou lansate; reducerea practicata este de 20%.

Peste 60 de titluri definitorii pentru practica moderna de la cei mai mari editori de carte medicala din lume. Seria Harrison, ECG in 10 zile, Manualul Merck. 88 de simptome frecvente, Repertoar de simptome, Taylor. Manual de diagnostic diferential - sunt doar cateva dintre cele mai importante titluri adresate specialistilor din domeniul medical, medicilor rezidenti, studentilor.

Taylor-Manual_de_diagnostic_diferential-C1


Titluri noi pentru cititorii de Self Help: Doctorul memoriei (Douglas J. Mason), Terapia de 30 de minute pentru managementul furiei (Ronald T. Potter-Efron si Patricia S. Potter-Efron), Psihologia pozitiva (Charlotte Style), 10 solutii simple impotriva timiditatii (Martin M. Antony), Cum m-am vindecat de nefericire (Gigi Ghinea).

Doctorul_memoriei-C1


Pisicile_razboinice-vol4-C1


Fascinantele aventuri povestite de Erin Hunter continua cu doua noi volume:  Pisicile razboinice. Padurea secretelor (cartea III) si Pisicile razboinice. Furtuna (cartea IV). „Pisicile razboinice” s-au vandut in mai mult de 14 milioane de volume in peste 20 de tari si au aparut pe lista New York Times a celor mai vandute titluri.

Afis_Ghinea-500x700-L4


Prezentare de carte: Cum m-am vindecat de nefericire, de Gigi Ghinea
Sambata, 12 martie, ora 18.00 (Agora Ex Libris, Atrium nivel 0)
Invitat, alaturi de autoarea cartii, regizorul Nicolae Ionescu.

Cum m-am vindecat de nefericire - o carte care nu spune cititorilor cum sa isi schimbe viata, ci le ofera instrumentele necesare luarii propriilor decizii pentru o viata mai buna. Prin puterea exemplului personal, autoarea insufla curaj si inspiratie celor care parcurg paginile volumului; fie ca este vorba despre ideea crearii celor doua caiete – unul in care sa noteze in fiecare zi evenimentele pozitive si unul in care sa scrie despre problemele intalnite –, fie ca este vorba despre impartasirea propriei experiente a drumului spre fericire, Gigi Ghinea se apropie de cititor si ii demonstreaza acestuia ca puterea de schimbare si puterea de a fi fericit se afla in mainile sale.

Decizia de a te vindeca e adeseori luata de unul singur, insa nimeni nu trebuie sa se vindece singur, in cele din urma. Vindecarea este mult mai profunda atunci cand esti martorul vindecarii altora. Atunci cand isi privesc durerea in fata, oamenii se simt egali. Atunci cand durerea este recunoscuta, oamenii invata sa spuna adevarul despre experienta lor.

Gigi Ghinea

Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.
 
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate