Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 iulie 2019
Recomandări
Se lansează abonamentele pentru ultimele luni de stagiune la Sala Radio!
(Muzică)
Daca v-ati propus sa ascultati in acest an muzica buna sau sa daruiti celor dragi un frumos cadou muzical, acum este momentul potrivit sa alegeti Sala Radio pentru a va relaxa in timpul liber. Orchestrele si Corurile Radio Romania va prezinta, la inceput de primavara, “oferta muzicala” de neratat pentru ultimele 3 luni de stagiune (aprilie-iunie 2016).
 
Turneul national “Pianul Calator” (editia a VI-a) prezentat de pianistul Horia Mihail si derulat sub titlul “Romantic Exclusiv. Chopin”, pianista romanca de talie internationala Karina Sabac care va concerta sub bagheta dirijorul olandez Marijn Simons, mult apreciatul pianist Dan Grigore care va interpreta Rachmaninov - Concertul nr. 2 pentru pian si orchestra, sub conducerea muzicala a dirijorului rus Misha Katz sunt doar cateva dintre evenimentele ultimei perioade de stagiune la Sala Radio, pe care ati regreta daca le-ati pierde! 

De asemenea, sunteti invitati la concertul “Piazzolla – o poveste autentica” cu Analia Selis – voce, Razvan Suma – violoncel, Mariano Castro – pian, Rafael Butaru – vioara si Omar Massa – bandoneon, pianistul Matei Varga va propune o Seara Brahms, Concertul in re major pentru vioara si orchestra de Ceaikovski va fi interpretat de violonistul Gabriel Croitoru, iar violonista Sarah Nemtanu, cea care a inregistrat partitura solistica in celebra pelicula “Concertul” (regia: Radu Mihaileanu) va reveni pe scena Salii Radio pentru a canta Brahms.

Asadar, pentru a fi siguri ca nu pierdeti cele mai importante evenimente muzicale ale lunilor aprilie-iunie 2016, va propunem, incepand de miercuri, 9 martie, abonamentele pentru ultimele 3 luni de stagiune la Sala Radio.
Va asteptam la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteti contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00. 
Programul este:
-de luni pana vineri, intre orele 9.00-18.00; 
-in zilele de concert/spectacol din timpul saptamanii : 09:00-20:00;
-in zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 si 15:00-20:00 (casa este inchisa sambata si duminica in zilele fara concert).

Abonamentele sunt valabile la toate concertele si recitalurile din stagiunea Orchestrelor si Corurilor Radio, cu exceptia concertelor Orchestrei de Muzica Populara Radio. 

Preturile la abonamente (perioada aprilie-iunie 2016):

- Abonamente de acces:
- categoria I – 445 lei
- categoria a II-a - 356 lei
- categoria a III-a –267 lei

- Abonamente cu valoare redusa (pensionari, elevi, studenti)
- categoria I redus - 267 lei
- categoria a II-a redus – 214 lei

Biletele si abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor si Corurilor Radio se achizitioneaza on-line doar prin reteaua Eventim (www.eventim.ro). 
Abonamentele de acces cu pret intreg sunt disponibile si pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si la casa de bilete a Salii Radio. Cele cu pret redus se pot achizitiona numai de la casa de bilete a Salii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie si a cartii de identitate. 

Sala Radio_foto Alexandru Dolea (2)


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate