Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 martie 2024
Recomandări
Spectacolul de teatru creștin „Urma pașilor Tăi…” revine pe scena ArCub
(Teatru)
Pe 15 martie de la ora 20.00, spectacolul de teatru crestin „Urma pasilor Tai” revine pe scena bucuresteana si se va juca la Sala Mare din incinta Hanului Gabroveni (Strada Lipscani 84-90).
 
Inspirat de textul Olgai Greceanu, spectacolul „Urma pasilor Tai…” il aduce in prim-plan pe omul framantat si zbuciumat, aflat in cautarea adevarului. Personajele din spectacol  viziteaza  cateva dintre cele mai cunoscute tinuturi biblice,  dobandind treptat convingerea ca Dumnezeu exista. Participand la aceasta calatorie prin spatii sacre, spectatorii au ei insisi parte de o experienta revelatoare, in urma careia ajung la un adevar de netagaduit: Hristos, Mantuitorul Lumii, nu este un simplu personaj de legenda, El este intruparea lui Dumnezeu despre care copacii, gradinile, apele si cele mai umile locuri depun o incontestabila si graitoare marturie.   
Protagonistii calca pe urmele Mantuitorului crestinilor si descopera maretia lui Dumnezeu nu in grandoarea constructiilor piramidale, ci in simplitatea peisajului desertic. 

In spectacolul „Urma pasilor Tai…”, actorii isi evidentieaza talentul interpretativ, dar mai cu seama isi expun trairile autentice. Vitalie Bantas, Amalia Ciolan, Afrodita Androne, Liliana Pana, Ana Maria Bercu, Maria Radu si Eliza Bercu-Bodeanu, se infatiseaza rand pe rand, fiecare popas al lor atingand cele mai sensibile puncte ale sufletelor noastre.   

Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete din incinta Hanului Gabroveni (str. Lipscani nr. 84-90) la pretul de 25 lei si online de pe http://arcub.ro/bilete-online/  si din reteaua de bilete EVENTIM cu 27.5 lei.

Info:
URMA PASILOR TAI... dupa Olga Greceanu // spectacol de teatru crestin
Regia: Eliza Bercu-Bodeanu; Coregrafie: Arcadie Rusu
Cu: Vitalie Banta?, Amalia Ciolan, Afrodita Androne, Liliana Pana, Ana Maria Bercu, Maria Radu, Eliza Bercu-Bodeanu. 
Durata: 1h 40 

Umbra pasilor tai3


Urma pasilor Tai4


Urma pasilor Tai5


Urma pasilor Tai9


Urma pasilor Tai11


Urma pasilor Tai_web

ARCUBCentrul Cultural al Municipiului Bucure?ti cultiva identitatea culturala a Capitalei din 1996. Proiectele initiate si desfasurate de ARCUB in anii de activitate au contribuit la diversificarea vietii culturale a orasului, precum ?i la inscrierea acestuia in randul marilor capitale ale lumii. In 2015, ARCUB a demarat procesul de candidatura a orasului la titlul de Capitala Europeana a Culturii in 2021, reusind sa aduca Bucure?tiul in finala pentru titlul acordat de Comisia Europeana.
ARCUB este organizatorul Festivalului international al luminii – Spotlight, Festivalului International de Teatru de Strada – B-FIT in the Street!, al singurului festival international de jazz din Capitala, Bucharest Jazz Festival, al festivalului de muzica clasica, Bucharest Music Film Festival si al Zilelor Bucurestiului.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate