Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
18 iulie 2019
Recomandări
Stagiunea Tinere Talente 2016 – recital cameral la Elite Art Gallery
(Muzică)
Stagiunea Tinere Talente 2016 debuteaza luni, 21 martie, cu un recital cameral, ce va avea loc la Elite Art Gallery, incepand cu ora 18.30.
 
Publicul ii va putea asculta pe violoncelistii Constantin Borodin si Horatiu Ludusan si pe fagotistul Alexandru Duda interpretand, alaturi de invitatii lor, un program variat cu lucrari de muzica clasica.
 
Stagiunea Tinere Talente 2016 cuprinde o serie de recitaluri camerale dedicate tinerilor muzicieni, bursieri ai programului, iar accesul la evenimente este gratuit. Recitalurile au loc la Elite Art Gallery, cu o frecventa lunara, fiecare bursier fiind invitat sa interpreteze lucrari consacrate din repertoriul vocal-instrumental. Scopul stagiunii este acela de a prezenta publicului artistii Tinere Talente si de a le pune in valoare calitatile si performantele realizate pe parcursul anului. 

In luna ianuarie a acestui an, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a organizat o selectie nationala, in urma careia un numar de 36 de tineri artisti au devenit bursieri ai programului Tinere Talente, editia 2016. Tinerii vor primi burse individuale de pana la 2.000 de euro pentru dezvoltarea propriului talent, pe perioada unui an calendaristic. Tinerii artisti vor avea posibilitatea de a participa la concursuri nationale si internationale, cursuri de maiestrie si ateliere, in Romania si in strainatate, de a achizitiona instrumente si materiale de lucru. Totodata tinerii vor sustine pe tot parcursul anului intalniri de mentorat cu artisti de renume si personalitati recunoscute in domeniul artistic ales.
 
Urmatoarele  concerte vor avea loc pe 25 aprilie (Anca Cristescu – violoncel, Ionut Diaconu – pian), 30 mai (Nicolae Dobrovicescu – vioara, Catalin Raducanu – pian), 27 iunie (Malina Ciobanu – vioara, Emoke Bujan – flaut), 25 iulie (Mircea Dumitrescu – vioara, Ionut Diaconu – pian), 29 august (Larisa Stefan – soprana, Madalina Ivancia – vioara, Dumitru Moisii - corn), 26 septembrie (Izabela Ghergu, Cornelius Zirbo – violoncel), 31 octombrie (Miruna Iancu – soprana, Martiniana Antonie – mezzo-soprana, Catalin Raducanu – pian), 28 noiembrie (Cosmina Stancu – soprana).

Programul Tinere Talente sustine si promoveaza artisti din familii modeste, care nu isi pot dezvolta potentialul din cauza lipsurilor materiale. Bursierii sunt tineri cu varste cuprinse intre 14 si 24 de ani care studiaza la liceele si universitatile de muzica si arte din toata tara. 
 
Programul Tinere Talente, editia 2016 este realizat cu sprijinul partenerilor BRD - Groupe Société Générale, Fundatia Vodafone Romania si Dacia. 

Sponsorii programului sunt: SofMedica, Kaufland, santierul Naval Damen Galati, Hotel Siqua, Kultho, ISS Facility Services, Class Living, KMG Rompetrol, Residence Hotels, Benclinov, RR Media, Dentons, Roche, DentalMed, Fundatia Policlinicilor Sociale Regina Maria, SEGES, Deutek, Negro 2000, Star Storage.
 
Despre Fundatia Principesa Margareta a Romaniei
Fundatia Principesa Margareta a Romaniei (FPMR) a fost infiintata in 1990 de catre Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei impreuna cu tatal sau, Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei.  Prin programele dezvoltate, Fundatia urmareste sa stimuleze voluntariatul si sa inspire spiritul comunitar in comunitatile in care se implica, specificul proiectelor Fundatiei fiind dat de caracterul lor intergenerational. 

Despre Elite Art Gallery
Elite Art Gallery este un proiect initiat in 2008 de catre Asociatia Elite Art Club UNESCO in urma dezvoltarii proiectului „Pictori de azi la Balcic”. Obiectivele Elite Art Gallery sunt promovarea artei si a valorilor specifice culturii romanesti, sprijinirea tinerilor artisti, dar si a eforturilor de recuperare in arta moderna si patrimoniu. Asociatia implementeaza proiecte in domeniul artei vizuale, al muzicii dar si proiecte educationale.

Afis Stagiune Tinere Talente web large


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate