Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
9 februarie 2023
Recomandări
Spectacolul ArCub „Cutia Pandorei” cu Mariana Mihuț și Șerban Pavlu se joacă la Teatrul Bulandra
(Teatru)
„Cutia Pandorei”, o productie marca ArCub – Centrul de Proiecte Culturale, in regia lui Felix Alexa, cu Mariana Mihut si Serban Pavlu va avea urmatoarele reprezentatii la Teatrul Bulandra, Sala Izvor (Liviu Ciulei), in datele de 7, 16 si 19 aprilie 2016, de la ora 19.00.
Felix Alexa, unul dintre cei mai importanti regizori romani ai momentului, reuseste sa puna in scena un spectacol tulburator, o comedie neagra plina de suspans, stari emotionale extreme si un final surprinzator. 

Spectacolul „Cutia Pandorei” de Katalin Thuroczy, jucat cu intensitate maxima de Mariana Mihut si Serban Pavlu, surprinde o incursiune fascinanta in universul interior al unor personaje ce trec cu spontaneitate de la candoare la cruzime, de la tandrete la crima.

Cu o regie exceptionala si un dinamism surprinzator „Cutia Pandorei” este un amestec de comedie si drama, un spectacol despre ratare si obsesia trecutului. Un eseu despre iluzia fericirii. 

Felix Alexa:

«M-au atras intotdeauna actorii pasionali, care se consuma intens pe scena, la fiecare repetitie. Actori care se daruiesc cu voluptate, fara sa se menajeze. Dar si texte care sa le prilejuiasca unor astfel de actori cu posibilitati nebanuite, roluri care sa fie nu numai suprinzatoare, dar si repere pentru un fel de a intelege profund teatrul.

Teatrul ca mod de a trai intens.

Mariana Mihut este o astfel de actrita, un artist complex, care te poate surprinde la fiecare repetitie cu noi nuante, cu o privire, cu o explozie neasteptata de energie sau alteori cu tristetea cea mai adanca, exprimata insa atat de subtil.
Pentru ea am ales sa montez „Cutia Pandorei”,  un text ce jongleaza permanent cu nuante de umor negru si multiple stari sufletesti. 
Alaturi de ea, un actor de forta al tinerei generatii, Serban Pavlu, pe care ma bucur ca, acum foarte multi ani, il debutam la TNB, inca student, care ma surprinde si acum cu talentul si maturitatea sa. 
Alaturi de acesti actori minunati am explorat in timpul repetitiilor zone paradoxale ale reactiilor umane.
„Cutia Pandorei” este un spectacol al emotiilor profunde si al starilor sufletesti extreme. Un amestec de umor si disperare. Un strigat in neant... »

Katalin Thuroczy este o cunoscuta autoare maghiara. A scris peste 50 de piese de teatru, traduse in toata lumea. A scris scenarii de film si televiziune si a primit numeroase premii prestigioase in Ungaria si in strainatate.

Cutia Pandorei  Foto Mihaela Marin


Info:  
Cutia Pandorei
de Katalin Thuroczy 
Traducerea: Anamaria Pop 
Cu: Mariana Mihut si Serban Pavlu 
Scenografia:  Andrada Chiriac 
Regia, ilustratia muzicala si lighting design: Felix Alexa
Asistent regie si regie tehnica: Cristina Giurgea 
Durata spectacolului: 1h 30

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete a Teatrului Bulandra sau de pe site-ul www.bulandra.ro 
Preturi (Casa de bilete Teatrul Bulandra – Sala Liviu Ciulei, Sala Toma Caragiu si Studio Space): 60 lei (Categoria Premium), 40 lei (Categoria I) si 20 lei (Categoria II). 

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate