Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
21 iulie 2019
Recomandări
Orchestra de Muzică Populară Radio prezintă: “Cine joacă gorjeneşte”, concert dedicat lui Ion Drăgan
(Muzică)
Duminica, 15 mai (17.00), Orchestra de muzica Populara Radio, sub bagheta dirijorului Adrian Grigoras, va invita la un concert dedicat solistului Ion Dragan, care va aduce folclorul oltenesc pe scena Salii Radio impreuna cu Grupul de copii „Gorjeanca” al scolii Populare de Arta - Targu Jiu.
 
Sub titlul “Cine joaca gorjeneste”, ii veti aprecia, alaturi de Ion Dragan, pe invitatii speciali: Gelu Voicu, Gheorghita Nicolae, Gavril Prunoiu si Grupul „Doruri Muscelene”, Cristina Turcu Preda, Claudia Torop, Maria Butila, Victorita Lacatusu, Radu Ciordas, Marcel Parau, Nicolae Datcu, Constantin Bahrin, Viorica Chiurciu, Zorica Savu, Ionut Tudorescu, Doina Badea. 

Invitat special va fi apreciatul solist Cristian Pomohaci, iar evenimentul este prezentat de Codruta Florescu si Georgel Nuca.

Nascut pe plaiurile Olteniei, Ion Dragan a iubit cantecul popular din copilarie, iar cei care l-au incurajat de la bun inceput au fost bunicii, in casa carora si-a petrecut copilaria. in ciuda piedicilor, Ion Dragan a luptat cu perseverenta, iar doinele sale i-au adus celebritatea. Descoperit prima data de invatatoarea sa, apoi de specialistii din radio si televiziune, Ion Dragan a participat la numeroase festivaluri unde a obtinut numeroase distinctii.
 
A colaborat cu Ansamblurile “Maria Lataretu” si „Doina Gorjului” din Targu Jiu si cu Ansamblul “Vlasceanca”, din Videle, judetul Teleorman. Printre piesele care l-au consacrat pe solistul de folclor se numara “Cine joaca gorjeneste”, “indeamna, Murgule, indeamna”, “Cat e Gorjul de frumos”.


Un concert Radio Romania.
Coproducator Televiziunea FAVORIT.
Parteneri media: Radio Antena Satelor, Radio Romania Actualitati.

AFIS 15 mai
Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librariile Carturesti, Humanitas, in benzinariile OMV si la casa de bilete a Salii Radio.  
Pentru alte informatii legate de Orchestrele si Corurile Radio va rugam sa consultati site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.  

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate