Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
21 iulie 2019
Recomandări
Program și reguli de acces pentru concertul Enrique Iglesias
(Muzică)
Joi, 12 mai, Enrique Iglesias va concerta la Romexpo, incepand cu ora 20.00.
Fanii starului latino vor avea sansa de a asculta live cele mai cunoscute melodii, in cadrul evenimentului ce face parte din turneul international SEX AND LOVE. Avand in vedere faptul ca au mai ramas doar doua zile pana la acest concert, organizatorii le recomanda tuturor spectatorilor sa consulte programul si regulile privind accesul la eveniment. 

Accesul publicului in Pavilionul Central Romexpo va fi permis incepand cu ora 18:00. Biletele vor fi procesate la intrarea principala, centrala. Tot aici va fi organizat si accesul special pentru scaunele cu rotile. Iesirea din perimetrul evenimentului nu este permisa, mai exact, iesirea din incinta Pavilionului Central si spatiilor adiacente amenajate va atrage dupa sine invalidarea biletelor. Prin urmare, publicul este rugat sa se pregateasca dinainte de a trece de portile de acces pentru cele doua ore dedicate evenimentului. Din motive de securitate, participantii vor trece printr-un filtru de control corporal sumar.

Toti spectatorii, indiferent de varsta, trebuie sa prezinte un bilet valid. Participantii sunt rugati sa verifice integritatea si validitatea biletelor achizitionate in momentul receptiei, reclamatiile ulterioare nefiind acceptate. in situatia in care evenimentul nu va fi declarat Sold-Out inainte de data desfasurarii, la intrarea principala vor fi disponibile spre vanzare bilete, in limita locurilor disponibile.

In cadrul evenimentului vor fi amenajate trei zone de acces si sase iesiri de urgenta, marcate corespunzator. Participantii la eveniment sunt rugati sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor stabilite de organizatori si sa urmeze instructiunile personalului calificat pentru evacuare in caz de urgenta.

Este permis accesul cu binocluri in zona tribunelor, casti sau alte mijloace de protectie auditiva, camere foto compacte, lanturi de portofel cu greutatea mai mica de aproximativ 200 de grame, accesorii vestimentare specifice, cu exceptia celor care pot fi considerate obiecte contondente, telefoane mobile, pancarte din hartie sau panza dedicate conceptului de eveniment si fara bete.

Este interzis accesul in zona de concerte cu camere foto cu obiective detasabile,  trepiede, blitzuri, obiecte contondente, arme, obiecte ce pot fi considerate periculoase, recipiente din sticla, metal, plastic, sticle, alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de concert, artificii, lampioane, materiale inflamabile,  carucioare pentru copii, bannere sustinute de bete, umbrele, scaune, lanturi, animale de companie, substante interzise prin lege, medicamente neinsotite de retetele oficiale. incalcarea acestor prevederi, precum si orice forma de comportament violent pot atrage restrictionarea sau chiar interzicerea accesului in locatia concertelor. Fiecare participant este raspunzator pentru pagubele provocate. 
Organizatorii vor oferi spre comercializare produsele partenerilor evenimentului: bere si bauturi racoritoare sau snacks-uri i vor putea fi achitate cu numerar. in incinta Pavilionului Central si a spatiilor amenajate de organizator nu exista bancomate, iar pentru ca publicul nu poate parasi locatia in timpul concertelor, organizatorii recomanda acestora sa tina cont si de aceste aspecte.
Recomandam participantilor la eveniment sa nu se prezinte la accesul in locatie cu rucsacuri, bagaje sau genti voluminoase, acestea nefiind permise.

Va fi permisa fotografierea folosind dispozitive compacte, mai exact aparatele cu obiective non-interschimbabile si fara a folosi blitzul si nici modul filmare. In caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica si clarifica posibilele neintelegeri ale restrictiilor impuse. Camerele video si orice alte metode de inregistrare video sau audio sunt strict interzise.

Fumatul si focul deschis este interzis  in interiorul Pavilionului Central Romexpo, motiv pentru care organizatorii vor pune la dispozitia participantilor un spatiu de fumat dedicat, in dreptul fiecarei porti de acces in locatie. In timpul derularii evenimentului, publicul are acces in afara Pavilionului doar in zona speciala pentru fumatori si in cea a toaletelor suplimentare. 

Daca observati incidente va rugam sa va adresati organizatorilor sau reprezentantilor acestora, acestia fiind la dispozitia dumneavoastra pentru a va mentine buna dispozitie si a evita momentele neplacute. Publicul este rugat sa isi supravegheze obiectele personale, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele pierderi sau furturi. Pe timpul derularii evenimentului va fi asigurata asistenta medicala de urgenta si prim-ajutor. in cazul in care nu va puteti deplasa, adresati-va unui reprezentant al organizatorilor.

Parcarea B din complexul Romexpo cu intrare din Bulevardul Expozitiei va fi deschisa pentru spectatori, contra cost, in limita locurilor disponibile. Biletul de acces presupune un singur acces in Pavilionul Central Romexpo, prin urmare nu este permisa iesirea din Pavilionul Central pana la autoturismele personale si retur. Pentru a evita supraaglomerarea zonei, recomandarea general valabila este de a nu folosi autoturismele proprii ci mijloacele de transport comun. 

AFIS ENRIQUE
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate