Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
29 mai 2020
Recomandări
Fii parte din măreția spectacolelor maestrului André Rieu!
(Muzică)
Peste cateva zile, marele violonist revine la Bucuresti cu un nou program muzical.
Pe 11 si 12 iunie, faimosul violonist André Rieu acompaniat de membrii Johann Strauss Orchestra va invita in Piata Constitutiei, sa vizionati un nou concert de inalta tinuta.
De aceasta data, André Rieu revine la Bucuresti cu un spectacol  nou, diferit de cel care a stralucit anul trecut pe aceeasi scena, dar care abunda de cantece frumoase, dans, invitati speciali, distractie si multe surprize de neuitat!

Sunt nerabdator sa revin pe scena din Piata Constitutiei si sa ma reintalnesc cu publicul fantastic din Romania. Scena folosita doar in concertele din Maastricht va ajunge din nou “in centrul Universului”.  Este impresionanta, nici un alt artist nu mai are o astfel de scena, este un fel de emblema a show-ului meu.
– a transmis André Rieu

Spectatorii vor petrece trei ore de magie, pe ritmul muzicii de cea mai buna calitate. Marele artist ne-a obisnuit cu seri de concert sold-out, iar spectacolul anuntat pentru ziua de sambata, 11 iunie 2016, se inscrie in aceeasi serie. 
Timpul nu este inca pierdut pentru cei care doresc sa asiste la cel mai important eveniment concertistic al anului. Persoanele care doresc sa fie cat mai aproape de scena, sa se bucure din plin de experienta unica a unui concert marca André Rieu, isi pot procura bilete pentru reprezentatia ce va avea loc duminica, 12 iunie, incepand cu ora 20:30. 
Acestea sunt disponibile la preturi variabile, in functie de categoria de loc, atat online prin www.eventim.ro, precum si la magazinele partenere Eventim - Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV.
In iunie 2015, celebrul violonist André Rieu a sustinut la Bucuresti, nu mai putin de sapte concerte in acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile a peste 85.000 de spectatori.  Cu acest succes urias, André Rieu a inregistrat un nou record pe piata evenimentelor din Romania. 

Afis Andre Rieu_2016


PROGRAM SI REGULI DE ACCES LA CONCERTELE
 ANDRÉ RIEU 
11 - 12 IUNIE, PIATA CONSTITUtIEI, BUCURESTI

Regulile de acces stabilite de organizatori sunt valabile pentru ambele zile de concert si se adreseaza publicului spectator. 
In fiecare seara de concert, accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00, pe cele doua intrari amenajate in Bulevardul Libertatii: intrarea dinspre Parcul Izvor si cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie).  Spectatorii vor fi ghidati de voluntari catre zona si locurile specificate pe bilete.
Organizatorii recomanda venirea cat mai devreme la eveniment, pentru a evita pe cat posibil aglomeratia de la portile de acces. 
Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in zona de eveniment, pana la finalul spectacolului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre, vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou.  Accesul copiilor cu varste de pana la 2 ani este gratuit, iar cei care depasesc aceasta varsta (2 ani) vor plati bilet de intrare. 
Ultimele bilete ramase disponibile, in special pentru concertul programat duminica, 12 iunie, vor putea fi achizitionate atat de la punctele de vanzare de bilete amplasate in dreptul celor doua intrari principale cat si prin intermediul retelei Eventim si a platformei online WWW.EVENTIM.RO. 

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, etc.
Este interzis sa se efectueze fotografii sau materiale video in scopuri comerciale fara acordul explicit din partea organizatorului. In caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video pana la sfarsitul concertului si de a sterge inregistrarile video si/sau audio.  
Din motive de securitate, participantii vor trece printr-un filtru de control corporal sumar, iar orice obiect interzis descoperit in urma verificarilor va fi oprit si pastrat  in  garderoba amplasata in zona de acces. 
De aceea, toti fanii care vor participa la eveniment sunt sfatuiti sa fie atenti si sa lase la masina sau acasa orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise. 

De asemenea, accesul cu umbrele nu va fi permis. In zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar in punctele special amenajate. 
Pe toata durata concertului, spectatorii vor avea la dispozitie puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, in caz de urgenta. 
Spectatorii sunt rugati sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor stabilite de organizatori si sa urmeze instructiunile personalului calificat pentru evacuare in caz de urgenta.

Daca observati incidente va rugam sa va adresati organizatorilor sau reprezentantilor acestora, acestia fiind la dispozitia dumneavoastra pentru a va mentine buna dispozitie si a evita momentele neplacute.

Organizatorul evenimentului nu poate fi facut responsabil pentru vatamarile si prejudiciile materiale sau de orice alta natura. Organizatorul isi rezerva dreptul sa refuze continuarea participarii la eveniment persoanelor care reprezinta un pericol pentru siguranta si confortul celorlalti. 
In toate cazurile neprevazute de acest regulament, masurile necesare vor fi luate de organizator.   

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate