Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
18 februarie 2020
1790 • A aparut, la Iasi, periodicul de limba franceza "Courier de Moldavie", primul ziar tiparit pe teritoriul Romaniei
1882 • Se naste Ion Mihalache (d. 1963)
1896 • Se naste André Breton (d. 1966)
1929 • A avut loc prima transmisie de teatru radiofonic la Radiodifuziunea Româna
Recomandări
Lansare mixtape Loud Blood Youth by Crowd Control
(Muzică)
pool party in Gradina Floreasca.
joi 16 iunie | ora 19:00.
Trupa de electro-fusion Crowd Control lanseaza mixtape-ul Loud Blood Youth, printr-un live performance alaturi de invitatii speciali, producatorii Elektromekanik si Happy Gutenberg. Joi, 16 iunie 2016, de la ora 19:00 sunteti asteptati la un pool party tematic: compilatii pe casete audio, asistate de o prezentare de barbi by Marius Neagu.

Cel mai nou material discografic al trio-ului Crowd Control este albumul Loud Blood Youth, lansat la casa de discuri Dubkraft/ False Flag Operation. Membrii trupei vor lansa albumul pe un format surpriza, care face puntea cu muzica disco a anilor ‘80: casetele audio. Artwork-ul copertei si a celor 12 piese este redat de colaje suprarealiste, realizate de Cristiana Bucureci.

Dress code-ul serii: Old School Disco 

Acest album reprezinta colaborarea cu doua legende ale muzicii electronice romanesti, Rodion G.A. si Adrian Enescu si cu numerosi producatori care sunt in atentia pietei internationale din noul val de muzica electronica: Cristian Fierbinteanu de la trupa Fierbinteanu si Plurabelle, Secuem producatorul trupei 1979, Platonic Scale fost membru Yoon, MAD fost membru Bass Turbat, Elektromekanik & Happy Gutenberg de la labelul MIAUDIO, Costas Ivanov producatorul multi-instrumentist din Temple Invisible, Alin Zabrauteanu producatorul multi-instrumentist din Omlette si fost membru Jazzadez, The Ghost of 3.13, afiliat labelului Mozyk.

“Atentie cum ascultati noul disc Crowd Control, poate parea neuniform, insa este unitar in incoerenta lui. Stilurile sunt diverse, se merge pana la dub, avem si electronica pura si balade electro dar cel mai spectaculos lucru este piesa care da numele albumului. Nu va spun mai multe va invit doar sa le ascultati!
Mihai Dinu, Radio7, eclecticFM, Radio Guerrilla, RFI Romania

Afis LBY-parteneri-FINAL-cu barbierii


Fotograful evenimentului: Andrei Musat
Intrarea este libera. 

Loud Blood Youth tracklist
01 Loud Blood Youth prod. Secuem & Fierbinteanu, cu All Spice Girls
02 Devil prod. Elektromekanik & Happy Gutenberg
03 Demons (Secuem Remix)
04 Failure 2 (Select Start) prod. Platonic Scale
05 Paradox, cu Rodion G.A.
06 Lost In Translation prod. Ilarian 
07 Fine By Me prod. Costas Ivanov
08 Highway, cu Adrian Enescu
09 Dub Of A Golden Voice prod. Fierbinteanu
10 Return To Circle prod. The Ghost Of 3.13
11 Blood Bath prod. MAD
12 Promises prod. Alin Zabrauteanu

Crowd Control este un proiect sonic bucurestean de electro-fusion care va invita, cu fiecare performance, intr-o calatorie deosebita, la granita subtire dintre manifest social, indietronica, 8-bit music si dub. Membrii trupei sunt: Intimidatah – (vocals, spoken-word), Razvanescu – (sintetizatoare, pian) si Coshmelin – (tobe si percutie). Trio-ul are la activ doua EP-uri lansate independent, GAME OVER si SELECT START si un al treilea, LOADING PLEASE, la casa de discuri Dubkraft/ False Flag Operation. In discografia release-urilor se adauga un album de remixuri GAME OVER REMIXED (pe care stralucesc DJ Undoo, Elektromekanik, Indie Jules) si un album live GAME START PLEASE.

Crowd Control

Crowd Control


Pana acum, Crowd Control au concertat alaturi de diferite trupe eclectice ale scenei locale: Rodion G.A., Electric Brother, Samanul Mut, Travka, SHESDEAD, Baba Dochia, Fine It’s Pink, Iordache, Poetrip. Single-urile Crowd Control sunt prezente in playlist-urile radiourilor internationale KaneFM din Londra, Curved Radio din Sydney, Palco Principal din Brazilia si Koelncampus, care emite in Germania si Austria. La nivel na?ional ii pute?i auzi pe: Radio7, Radio Guerrilla, electicfm, Activ EFEM, nicecreamfm, Radio Trib, Baraka, Radio Cooperativa Urbana si Delahaze.fm.

trio


Follow Crowd Control on:
https://www.facebook.com/CrowdControlRO
https://www.youtube.com/user/crowdcontrolro
http://crowdcontrolro.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/intimidatah
https://twitter.com/AndreiBucureci

Cover FB Turneu LBY


Producatorii labelului MIAUDIO, Elektromekanik si Happy Gutenberg sunt doi compozitori, remixeri si DJ bucuresteni cu influente contagioase: 80's Italo Disco, Nu/Disco, Electro-Pop and Synth-Pop. Productiile lor sunt imnuri pentru ringurile de dans si petrecerile de vara. 

In portofoliile lor se afla releasuri la Ladies & Gentlemen Berlin (Phonique Label), Dessous (Steve Bug Label), Indiana Tones, Kiez Beats, Media Blackout (NY). Cei doi au mixat in locuri eclectice precum: WAHA Festival, Taraboi Fest, The Mission si cluburi internationale: The Acadamy (Dublin, Ireland), Kafemat (Novi Sad, Serbia).

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate