Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 iunie 2020
Recomandări
Start la abonamente pentru cel mai important eveniment muzical al toamnei: Festivalul RadiRo!
(Muzică)
Incepand din 15 iunie 2016 vor fi puse in vanzare abonamentele pentru editia a III-a a singurului festival international dedicat orchestrelor radio din Europa: Festivalul RadiRo. Festivalul este organizat de Radio Romania, care se va desfasura la Bucuresti in perioada 24 septembrie – 1 octombrie 2016.
 
8 concerte in 8 zile de festival, 5 orchestre simfonice radio din Europa, 16 dirijori si solisti care tin capul de afis al scenei muzicale internationale: astfel suna cartea de vizita a Festivalului RadiRo 2016, care anunta un mix spectaculos din repertoriul clasic, modern si contemporan. Director de onoare al Festivalului va fi Kristjan Järvi, dirijor principal al Orchestrei Simfonice Radio MDR din Leipzig. 

Vor evolua pe scena festivalului ansambluri radio care au scris istorie in dialogul special dintre radio si muzica clasica in ultima jumatate de secol: Orchestra Simfonica Radio din Norvegia, Orchestra Simfonica Radio MDR din Leipzig, Orchestra Simfonica Radio ORF din Viena, BBC Concert Orchestra si, gazda evenimentului, Orchestra Nationala Radio.

Prin magia modului unic de interpretare, care le-a adus aprecierea unanima a criticilor si a publicului, vor da viata unor partituri celebre violonistii Gidon Kremer si Alexandru Tomescu, pianistii Stefano Bollani, Vadym Kholodenko si Denis Kozhukhin, violoncelistul Razvan Suma, alaturi de Tine Thing Helseth – trompeta si de alti solisti instrumentisti invitati. Se vor intrece in abordari inovative, de la pupitrul orchestrelor radio invitate, dirijori de calibru ca Miguel Harth – Bedoya, Cristian Macelaru, Cornelius Meister, Leo Hussain, Barry Wordsworth si Kristjan Järvi. 

Abonamentele vor fi disponibile pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librariile Carturesti, Humanitas, in benzinariile OMV si la casa de bilete a Salii Radio.  Abonamentele cu reducere pentru studenti si pensionari vor fi puse in vanzare in exclusivitate la casa de bilete a Salii Radio. 

Pentru mai multe informatii despre Festivalul International al Orchestrelor Radio – RadiRo, va rugam sa consultati site-ul www.radirofestival.ro

rediro.indd


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate