Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
29 mai 2020
Recomandări
Ce este în mintea unui muzician aflați marți, 21 iunie, la vibrate!festival, ediția a II-a
(Muzică)
ora 14.00 - Colegiul Saguna.
A treia zi vibrate! aduce „Aerul Parisului” la Colegiul National „Andrei Saguna”. De la ora 14.00, Harry Cameron Penny (clarinet), Diana Ionescu (pian), Francesco Sica (vioara), Robin Green (pian), Shriry Rashkovsky (viola) ii asteapta pe tineri la un concert altfel. Programul include lucrari din Enescu (Konzertstuck pentru viola si pian), Debussy (Rapsodia I), Frank (Sonata pentru vioara si pian). 

ora 14.00 - Centrul Multicultural al Universitatii Transilvania, tinerii muzicieni sunt principalii invitati ai pianistului Antoine Francoise (Elvetia), care va sustine un masterclass de pian.
  
ora 18.00 - Sala Patria, concert-omagiu compozitorului rus Dimitri Shostakovich, de la nasterea caruia, in 2016, se implinesc 110 ani.  Doua din cele mai spectaculoase piese de muzica de camera scrise de acesta vor fi interpretate de violonistul ucrainean Valeriy Sokolov, la vioara sa Stradivarius. Cea de-a treia piesa din concert, Viscous Sun, a fost scrisa de compozitorul Dan Dediu, poate cel mai important compozitor contemporan roman, special pentru cvartetul londonez Mercury Quartet, care o va interpreta intre cele doua piese ale lui D. Shostakovich. Alaturi de Valeriy Sokolov, vor mai fi Vlad Maistorovici (vioara), Francesco Sica (vioara), Dana Zemtsov (viola), Shiry Rashkovsky (viola), Pau Codina (viola), Colin Alexander (violoncel), Robin Green (pian). 
 

VALERIY-SOKOLOV

Valery Sokolov


ora 20.30 - Ceainaria Tipografia, vibrate!festival ofera sansa unei intalniri cu muzicieni si… un psihiatru, in cadrul Conferintelor „Music and the Mind” – o premiera pentru aceasta editie. „In mintea muzicianului” va fi o discutie libera initiata de psihiatrul Greg Radu, cu pianistul Robin Green. Conferinta va fi in limba engleza. 
Director de program de educatie in psihoterapie, editor asociat al Jurnalului Canadian de Educatie Medicala si membru al comitetului executiv al Asociatiei Canadiene de Sanatate Mentala, Greg Radu a fost presedintele Comisiei de Psihoterapie al Asociatiei Canadiene de Psihiatrie. A absolvit medicina la Universitatea Carol Davila din Bucuresti, are un MBA la Universitatea Liverpool in Marea Britanie si doua fellowshipuri in psihoterapie in Statele Unite, la Universitatea New York si Institutul de Psihoanaliza din Boston. 
 

GregRadu

Greg Radu


vibrate!festival este organizat de Asociatia Culturala „Paul Constantinescu 2009”, in colaborare cu Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura si cu Depoul de Arta Urbana, parteneri fiind Primaria Brasov - proiect cofinantat de Consiliul Local Brasov, Administratia Fondului Cultural National, proiect cofinantat, si Universitatea Transilvania Brasov. 
Biletele pentru evenimentele din urmatoarele zile se pot procura de la Libraria „st. O. Iosif” si de la Ceainaria „Tipografia” sau online, de pe site-ul http://biletebrasov.ro
 
api3


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate