Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
18 februarie 2020
1790 • A aparut, la Iasi, periodicul de limba franceza "Courier de Moldavie", primul ziar tiparit pe teritoriul Romaniei
1882 • Se naste Ion Mihalache (d. 1963)
1896 • Se naste André Breton (d. 1966)
1929 • A avut loc prima transmisie de teatru radiofonic la Radiodifuziunea Româna
Recomandări
Un week-end al vibraţiilor!
(Muzică)
Week-end-ul acesta, vibrate!festival are pregatite cateva evenimente speciale pentru iubitorii muzicii. Sambata va asteptam la Biserica Neagra - monument emblema pentru Brasov - intr-un concert aniversar dedicat sopranei Leontina Vaduva.
Duminica, vibrate!festival isi ia ramas bun de la prietenii sai cu un concert in aer liber, in Bastionul tesatorilor, un concret in care muzica clasica si jazz-ul se vor imbina armonios. 

Sambata, 25 iunie

ora 14.00 - Piata Enescu. Asociatia Echilibru Psi va propune un atelier de Meloterapie. Tot aici, pianina vibrate! ii asteapta pe cei care vor sa cante la pian, fie ca sunt profesionisti sau amatori. Piata Enescu gazduieste si expozitia out-door „Enescu”, a Muzeului National George Enescu, deschisa pana in 26 iunie. O alta expozitie „Enescu”, oferita de acelasi muzeu, este deschisa, pana in 26 iunie, in Coresi Shopping Resort. Cea de-a treia expozitie vibrate! - „Vibratii” este gazduita, pana in 26 iunie, de Ceainaria „Tipografia”. 

ora 18.00 - Biserica Neagra. „Ave Leontina Vaduva”. Indragita soprana Leontina Vaduva va oferi un concert de neuitat in monumentul emblema al Brasovului. Un concert in care artista va aniversa cei 30 de ani de cariera pe scene internationale. in program: Summa / Verdi: Pieta Signior, La vita un mar d’affanni / Caccini: Ave Maria / Massennet: Ave Maria, Pardonnez-moi Dieu (din Manon) / Enescu: Present de couleur blanches / Donceanu: Tatal nostru / P. Constantinescu Doua Studii in stil bizantin / Byrd Misa la 5 voci / Ravel Le bas vers l’eglise / Massennet Ave Maria. La orga: Paul Cristian. Alaturi va fi Orchestra de camera vibrate!festival. Pretul biletelor este de 20 de lei!

Leontina-Vaduva-Portrete_Sedinta-Foto-AurelVirlan_OrigSize51

Leontina Vaduva


ora 20.00 - Piata Enescu. Remus Miron, un mare pasionat de muzica si de vinyl-uri, de la Depoul de Arta Urbana, va asteapta la „Vinyl evenings” - un moment de relaxare la ceas de seara, cu un ceai si muzica buna. 

Duminica, 26 iunie

Doar duminica, in Piata Enescu, cei interesati mai pot canta la pianina vibrate!, donata de pianista Diana Ionescu si infrumusetata de George Rosu, de la Depoul de Arta Urbana. Piata Enescu gazduieste si expozitia out-door „Enescu”, a Muzeului National George Enescu. O alta expozitie „Enescu”, oferita de acelasi muzeu, este deschisa in Coresi Shopping Resort. Cea de-a treia expozitie vibrate! - „Vibratii” este gazduita de Ceainaria „Tipografia”. 

ora 18.00 - Bastionul tesatorilor (in caz de vreme nefavorabila - Centrul Cultural Reduta). „In open Air” este titlul concertului cu care vibrate!festival isi incheie cea de-a doua editie. Vlad Maistorovici (vioara), Francesco Sica (vioara), Shiry Rashkovsky (viola), Pau Codina (violoncel), Colin Alexander (violoncel), Harry Cameron Penny (clarinet) si invitata speciala Luiza Zan au pregatit un program de Brahms, Vach si jazz si Hindemith. Pretul biletelor este de 35 de lei.

ora 20.00 - Piata Enescu. Remus Miron, un mare pasionat de muzica si de vinyl-uri, de la Depoul de Arta Urbana, va asteapta la „Vinyl evenings”. 

luiza-zan

Luiza Zan


vibrate!festival este organizat de Asociatia Culturala „Paul Constantinescu 2009”, in colaborare cu Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura si cu Depoul de Arta Urbana, parteneri fiind Primaria Brasov - proiect cofinantat de Consiliul Local Brasov, Administratia Fondului Cultural National, proiect cofinantat, si Universitatea Transilvania Brasov. 

Biletele pentru cele doua concerte se pot procura de la Libraria „St. O. Iosif”, de la Ceainaria „Tipografia”, Biserica Neagra (pentru concertul de sambata seara) si Bastionul tesatorilor (pentru concertul de duminica seara).  3 lei din pretul fiecarui bilet vor fi donati Fundatiei Hospice „Casa Sperantei”.


api3.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate