Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 octombrie 2019
Recomandări
Cei mai buni tineri muzicieni ai lumii concertează la Sala Mare a Ateneului Român
(Muzică)
Pe 1 septembrie 2016 magia viorii Stradivarius se va auzi in Sala Mare a Ateneului Roman, in cadrul Finalei Concursului International de Dirijat Jeunesses Musicales Bucuresti – editia a VII-a.
Talentatul violonist Razvan Stoica ne va oferi o lectie de virtuozitate, alaturi de Orchestra Simfonica a Filarmonicii George Enescu si 3 dintre cei mai buni tineri dirijori ai lumii, finalistii Concursului International de Dirijat Jeunesses Musicales Bucuresti - editia a VII-a.
La doar 30 de ani, violonistul Razvan Stoica este unul dintre cei mai importanti tineri muzicieni europeni ai momentului. Are peste 30 de premii internationale, a fost desemnat „Cel mai bun nou talent”, iar din anul 2009, Razvan canta la o vioara Antonio Stradivarius datata din anul 1729, al carei sunet magic va incanta publicul la evenimentul din 1 septembrie.

Concertul Extraordinar -  Soirée Stradivarius reprezinta finalul apoteotic al Concursului International de Dirijat Jeunesses Musicales Bucuresti-editia a VII-a, cea mai prestigioasa competitie dedicata tinerilor dirijori din intreaga lume, avand varsta pana in 35 de ani. Sub bagheta celor 3 finalisti ai concursului, Orchestra Simfonica a Filarmonicii George Enescu si solistul Razvan Stoica vor oferi publicului o experienta unica, plina de sensibilitate si inspiratie.

Concertul va incepe la ora 19.00 iar biletele se pot achizitiona pe www.eventim.ro. 

Evenimentul este organizat de Asociatia Elite Art Club UNESCO (http://www.eliteart.org/), unicul reprezentant in Romania al Jeunesses Musicales International – cea mai ampla organizatie non-guvernamentala dedicata tinerilor muzicieni din lume. Asociatia desfasoara, inca de la infiintarea sa in 2003, proiecte de anvergura si inalta calitate artistica in vederea promovarii tinerilor artisti, expunerii valorilor culturale deja consacrate si promovarii culturale a Romaniei la nivel international.

Soirée Stradivarius

Multumim Institutului Polonez din Bucuresti, Residence Hotels Bucuresti si Hotel Cismigiu pentru contributia lor la aceasta editie extraordinara!

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate