Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
17 octombrie 2021
Recomandări
Colonelul și Păsările @Teatrul Coquette
(Teatru)
Teatrul Coquette va invita vineri, 2 septembrie 2016,  la ora 20.30 la spectacolul de teatru Colonelul si pasarile de Hristo Boytchev.

EXODUL NEBUNILOR (Sediul TVR – Intrarea Pangrati)
Spectacolul are loc in cadrul stagiunii TEATRU LA TVR. Este spectacolul care a castigat premiul pentru Cel mai bun spectacol strain la Festivalul International de Teatru de la Shumen, Bulgaria. Va asteptam!
           
In curtea unui azil de nebuni se rataceste un pachet cu uniforme ONU. Asta e suficient pentru ca pacientii sa interpreteze totul ca pe un tainic semn militar si sa se inroleze in propria lor armata. Un fel de "M.A.S.H" cu accente balcanice. 

O comedie de exceptie, care contine din plin comic de situatie. Oare cum se prezinta patru nebuni la o prima instructie militara? Un sir de coincidente pune in miscare mica trupa de nebuni, care acum joaca un joc cu reguli pe care le pot respecta, prin urmare nu mai sunt considerati nebuni. Colonelul impreuna cu mica lui divizie de lupta formata dintr-o nebuna cu dubla personalitate (una dintre cele doua personalitati fiind sergent), una care sufera de delir mistic si una care se crede extrem de mica hotaraste sa-si ia destinul in maini si sa plece la Strassbourg ca sa devina detasament ONU.

Accesul publicului se face in baza biletelor, prin intrarea Pangrati, incepand cu ora 20:00. Biletele pot fi achizitionate de la sediul Teatrului Coquette, din strada Calea Calarasi, nr. 94, in zilele de L- V intre orele 11 - 18.00, on-line sau pot fi cumparate de la caseria din strada Pangrati a TVR in ziua spectacolului incepand cu ora 19.30.

Rezervarile pot fi facute telefonic la nr. de telefon 0754990017 si pe adresa de e-mail rezervari@teatrulcoquette.ro pana la data de 1 septembrie 2016, orele 18.00. Biletele pot fi achizitionate si online de pe site-urile: IaBilet, Eventim, Kompostor, Eventbook.

Distributie: Ruxandra Balasu, Cristian Dumitru, Celina Nitu, Alexandra Gabriela Nita si Iulia Carnaru 
Scenografia: Daniel Divrician
Regia: Ingrid Bonta
Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro
www.teatrulcoquette.ro 

Biletele pentru toate spectacolele pot fi cumparate online prin IaBilet, Eventim, Kompostor, EventBook.

Afis nou Colonelul si Pasarile


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate