Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 februarie 2023
1395 • Prima mentiune documentara a Cetatii Neamt
1809 • Se naste Felix Mendelssohn Bartholdy
1892 • Se naste Gheorghe I. Bratianu
1941 • Se naste Stefan Iordache
Recomandări
La Iași se lansează primul festival dedicat viei și vinului
(Viață)
Sambata, 3 septembrie 2016, la Crama Gramma din Barnova (Iasi) va avea loc festivalul „La vie”. Dezvoltat de Oddity Events, „La vie” se concentreaza pe crearea unei legaturi armonioase intre cultura vinului si cea a muzicii si a artelor libere, construind astfel o experienta educativa si de agrement.
 
Publicul participant se va putea bucura de experiente gastronomice, ateliere de cultura vinului si degustari, activitati sportive si instalatii artistice. Pe scena vor concerta 7 trupe live, dupa cum urmeaza: Avantgarde, Anamaria Maranda & Easy Jazz Band, Andra Botez Live Band – Iasi, Viorica Pintilie Trio, Cosmin Vaman, Alexandra Andrei & Trupa Spam, Big Tonez, Timpuri Noi, Silent Strike & Dan Basu, DJ Iulia. Nici publicul foarte tanar nu este neglijat, organizatorii amenajand spatii speciale pentru copii, cu activitati diverse, educative si interactive.

Adrian Murariu, coordonator festival, a declarat

„Suntem la 10 zile de festival si pare ca avem alaturi o mare de sustinatori, castigati printr-unul din evenimentele construite. Fie ca e vorba de muzica ce va canta pe scena, de recomandarea noastra pentru atelierele de vin, de diversitatea produselor locale oferite de partenerii nostri, de spatiile pline de energie special amenajate pentru copii sau sport  sau pur si simplu de natura si efectele ei benefice, festivalul poate oferi cateva ore de timp liber de calitate oricarui participant. in septembrie, crama transforma strugurii in vin, iar festivalul transforma oamenii in fericire!”


Cei curiosi sa afle mai multe despre festival si vor sa-si faca o imagine despre cum va fi pe 3 septembrie la Crama Gramma sunt invitati vineri, 26 august, la petrecerea de prezentare „Taquin -  tainele din vie”. Astfel, participantii de la petrecerea din Time Out (Iasi) vor degusta vinuri, vor vizualiza Crama Gramma din VR, se vor fotografia cu tractorul Gramma si vor asculta muzica buna, iar organizatorii le vor prezenta festivalul. Intrarea la petrecere va fi gratuita.

Biletul de intrare la festivalul „La Vie” costa 20 RON si poate fi procurat la locatiile partenere: Acaju, Carturesti, Cuib, La Baza, Meat Concept Store, Teatru Fix, The Box, The Trumpets, Time Out, VinClass, Vivid, Vivo. in ziua evenimentului, biletul va costa 35 RON. De asemenea, exista bilete cu scopuri caritabile. Astfel, cei care doresc sa sustina proiectele Casa SHARE sau Legumesti, o pot face achizitionand bilete in valoare de 40 RON. Copiii pana in 12 ani beneficiaza de intrare gratuita.

Evenimentul este organizat de Oddity Events, in parteneriat cu Crama Gramma, Camera Agricola Judeteana Iasi, Primaria Comunei Barnova si Asociatia „Mai Bine”.

Festivalul a pornit de la ideea punerii in valoare a potentialului vitivinicol din zonei Moldovei si de a oferi o alternativa culturala sanatoasa de petrecere a timpului liber la inceput de toamna. Daca editia de anul acesta dureaza doar o zi, organizatorii promit 3 zile de experiente senzoriale deosebite in anii urmatori.

Mai multe detalii despre festivalul „La Vie” se regasesc pe site-ul www.lavie.vin.

Afis la Vie


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate