Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
23 martie 2019
Recomandări
Adi Hădean ne spune la ce sunt buni #24centimetri în biografia-manifest ce va apărea la Curtea Veche Publishing
(Literatură)
#24centimetri. Lungimea perfecta a cutitului de bucatarie si titlul celei mai noi carti a celebrului chef, blogger, om de radio si televiziune Adi Hadean.
Din 12 septembrie 2016, Curtea Veche Publishing va propune o autobiografie-manifest pentru bucate bune si oameni dintr-o bucata. 
Ultimele zile au venit cu o provocare adresata de Adi Hadean catre 24 de bloggeri si oameni din media, printre care Andreea Esca, Vlad Petreanu, Dana Rogoz, Mazilique si Chinezu. “La ce sunt buni #24centimetri?” – raspunsurile primite pe Facebook, cat se poate de diferite si amuzante, au facut deliciul internautilor. 

Cei #24centimetri sunt, insa, in viziunea lui Hadean, o carte numai buna pentru a raspunde multor intrebari pe care le-a primit de-a lungul timpului. Cum a inceput – spaland, si de zece ori pe zi, podelele bucatariei din casa bunicilor –, cum a aflat secretele organizarii si ale falimentarii unui restaurant – intr-o incaierare de pomina –, cum se alcatuieste meniul unui Irish pub – creand cateva sandviciuri delicioase cu nume voit idiot si la fel de voit stalcit irlandez („O’Ceapa“, „O’Felie“, „O’Tona“ si „O’Bama“) –, cum e din interior un show de televiziune – muncind de la sapte dimineata si incheind seara tarziu cu un pahar de prosecco, fara sa fie nevoie sa arunci cu farfurii in concurenti s.a.m.d. Un sir de lectii – de gatit si de viata.

Volumul “#24centimetri” de Adi Hadean este disponibil exclusiv in magazinul online curteaveche.ro la pretul de 29 lei. 

Adi Hadean s-a facut cunoscut in lumea exigenta a gastronomiei ca urmare a pasiunii, dedicarii si talentului sau culinar, calitati care i-au adus numerosi fani inca de la inceputurile aparitiilor sale publice. Debutul in bucataria profesionista si l-a facut in 1998, iar de atunci a gazduit mai multe emisiuni TV, a publicat carti purtand semnatura sa ori a contribuit la publicarea altor carti, imbogatind terminologia gastronomica, si s-a implicat in numeroase proiecte sociale. Pasiunea care l-a determinat sa faca din gatit o profesie, dand dovada de aceeasi maiestrie, cu celelalte preocupari ale sale, fotografia si scrisul. De la data lansarii pana in prezent, blogul sau culinar a fost citit de peste 27 de milioane de vizitatori, cu o medie de 20 000 de vizitatori unici pe zi. Astfel, Adi Hadean este si unul dintre cei mai apreciati bloggeri culinari din Romania.

Odata cu trecerea din online intre copertele unei carti esti obligat sa filtrezi si sa acorzi o atentie mai mare continutului deoarece cartile au o viata mai lunga decat postarile online. Am avut bucuria confirmarii talentului de povestitor al lui Adi Hadean pe care il citeam pana acum pe blogul lui si pe Facebook si datorita cartii lui am avut ocazia sa ii cunosc parcursul, sa ii descopar capacitatea de munca extraordinara si sa inteleg felul in care s-a format unul dintre marii nostri bucatari profesionisti. Avem #24centimetri de experienta gastronomica“. 

Maria Desmirean, director executiv Curtea Veche Publishing

24cm_coperta_s


.



Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate