Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
9 august 2020
Recomandări
Bucharest Music Film Festival a ajuns la final în acest weekend
(Muzică)
Mii de spectatori bucuresteni au intampinat toamna alaturi de ARCUB, la a unsprezecea editie Bucharest Music Film Festival.
Editia cu numarul 11 a prestigiosului Bucharest Music Film Festival a ajuns la final in acest weekend, in aplauzele a mii de spectatori bucuresteni pasionati de armonii simfonice.
Organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin ARCUB, festivalul a fost inscris in seria de evenimente dedicate Zilelor Bucurestiului. Editia 2016 a Bucharest Music Film Festival s-a desfasurat in premiera in Piata Universitatii, care s-a dovedit neincapatoare. Pe durata celor zece zile de regal artistic, spectatorii s-au putut delecta cu reprezentatiile de exceptie ale unor ansambluri precum Orchestra Simfonica Bucuresti, Camerata Regala, Orchestra Nationala Radio, Romanian Radio Brass Quintet sau Grupul Vocal Acapella. 

© FOTO: Petru Ivu

Foto Petru Ivu


La fel ca la editiile precendente, participarile artistilor internationali au confirmat excelenta unui eveniment de mare traditie, care a atras de-a lungul timpului un public fidel si dedicat. Reprezentatiile muzicenilor romani au fost innobilate de prestatiile magistrale ale unor solisti de renume mondial precum Katarzyna Dondalska, Aura Twarowska, Sergi Giménez Carreras, Alexander Sitkovetsky, Milena Arsowska sau Andreas Jankowitsch. Amatorii serilor de film s-au delectat cu proiectiile operelor Don Pasquale de Gaetano Donizetti si Turandot de Giacomo Puccini. 

Ramas printre momentele memorabile ale acestei editii, recitalul sustinut de Ionel Tudor Orchestra alaturi de Mirabela Dauer si Corina Chiriac, a starnit nostalgie si incantare in randul publicului. Show-ul exploziv sustinut de Zoli Toth Project a inundat Piata Universitatii cu energie si optimism, dar si cu emotie in stare pura. Festivalul s-a incheiat cu o grandioasa seara vieneza, alaturi de ansamblul Sinfonietta Wien, dirijat de Vinicius Kattah si acompaniat de solistii Milena Arsowska si Andreas Jankowitsch. 

© FOTO: Petru Ivu

Foto Petre Ivu


Toamna continua la ARCUB cu un nou festival. Dupa zece zile de muzica clasica si contemporana, va dam intalnire la Bucharest Jazz Festival. 

Intre 21 si 25 septembrie, Piata George Enescu devine hotspot-ul vietii culturale din Bucuresti, cu cinci zile de concerte live pe scena Bucharest Jazz Festival, care in aceasta toamna aduce in premiera in Romania pe celebra Lisa Simone, fiica Ninei Simone, si pe unul dintre cei mai straluciti pianisti contemporani, Kenny Werner, alaturi de trioul sau. 

Pe langa scena din Piata George Enescu cu cele cinci zile de concerte live, ARCUB devine cea de-a doua locatie Bucharest Jazz Festival. intre 19-25 septembrie, evenimentele conexe BJF 2016 asteapta publicul de jazz la sediul ARCUB din strada Lipscani 84-90, pentru intalniri, ateliere si expozitii de fotografie organizate in cadrul Bucharest Jazz Festival.

Detalii pe arcub.ro

poster-bmff-2016


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate