Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 februarie 2023
1395 • Prima mentiune documentara a Cetatii Neamt
1809 • Se naste Felix Mendelssohn Bartholdy
1892 • Se naste Gheorghe I. Bratianu
1941 • Se naste Stefan Iordache
Recomandări
Florăria Mobilă anunță parteneriatul cu Azay, Furnizor Oficial al Casei Regale a României
(Viață)
Cu o experienta de 4 ani pe piata din Romania, floraria online Floraria Mobila s-a impus ca un furnizor specializat in livrarea fulger a aranjamentelor florale oferite cadou pentru a face o surpriza persoanei iubite sau a marca inceputul unui parteneriat de afaceri. Acordand o deosebita atentie nevoilor consumatorilor si feedback-ului primit de la acestia, Floraria Mobila a lansat extensia de business Luxury Collection, o gama de lux pentru momente deosebite, precum si sectiunea de consultanta si logistica pentru decoruri florale pentru evenimente corporate sau private.
 
Astfel, pe langa micile momente festive de zi cu zi punctate prin surprize marca Floraria Mobila, comenzile pentru evenimente corporate sau ocazii speciale private care necesita decoruri florale speciale au capatat in ultima vreme o pondere din ce in ce mai mare in business-ul Florariamobila.ro. In linie cu adaptarea la nevoile observate in randul clientilor, Floraria Mobila anunta parteneriatul cu Azay, care gestioneaza in Romania un portofoliu de branduri de lux – cadouri si decoratiuni interioare- , Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei.

“Cu o experienta de aproape un deceniu pe piata decoratiunilor interioare si cu misiunea asumata de a reinventa conceptul art de la table in Romania, Azay aduce in Romania produse argintate, din cristal si portelan de la manufacturi  de prestigiu din Marea Britanie, Franta, Italia, furnizori ai caselor regale din intreaga lume. Printre brandurile din portofoliul nostru se numara Wedgwood & Arthur Prince of England (Furnizori Oficiali ai Casei Regale a Marii Britanii), Mario Cioni (cristalier din Florenta, castigator al premiilor internationale de design de obiect), JL Coquet (portelan de Limoges) sau Vera Wang.”,

a precizat Lorina Seres  (managing partner, AZAY Romania).

Ca expresie a parteneriatului dintre Floraria Mobila si exclusivistul furnizor de obiecte decorative, o parte dintre aceste obiecte vor putea fi comandate online de pe site-ul www.florariamobila.ro. Vor fi disponibile, de pilda, vaze argintate, din cristal si portelan.

“Avem convingerea ca prin parteneriatul cu Floraria Mobila aducem mai aproape de realizare dezideratul Azay de a promova rafinamentul regal in tot ceea ce tine de decoruri pentru casa si oferirea de cadouri pretioase care vorbesc despre tine in primul rand.  O casa cu flori proaspete prinde viata! Iar vazele pe care noi le comercializam  innobileaza viata florilor!”,

a mai punctat Lorina Seres, (manager, AZAY Romania).

Acest parteneriat aduce si un nou tip de produs, la confluenta dintre cele 2 business-uri: aranjamentele florale livrate in vaze pretioase. Combinarea armoniei cromatice a unui aranjament floral cu finetea detaliilor unui vas argintat sau realizat din cristal ori portelan creeaza un cadou ce transmite rafinamentul absolut. Aceste cadouri de lux constau in aranjamente florale marca Florariamobila.ro, a caror mireasma si prospetime este innobilata de pretiozitatea vaselor din argint din colectia Chinelli, portelanului din colectia Vera Wang sau cristalului Mario Cioni.

“Pretiozitatea obiectelor Azay este pusa in valoare si de asocierea cu aranjamentele florale. Astfel, cadoul prinde viata, dar capata si factorul peren. Florile au un farmec efemer, asa ca oferirea lor intr-o vaza cu valoare atat materiala, cat si estetica si cu durabilitate in timp, este un plus pe care ne bucuram ca il vom aduce clientilor nostri de acum inainte.”

a declarat Titel Botogan (Owner, www.florariamobila.ro).

florariamobila-ro_azay


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate