Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
15 august 2020
Recomandări
Iulian Canaf a fost ales să cânte în deschiderea concertului The Original Blues Brothers Band
(Muzică)
Cu aceasta ocazie, artistul ii invita pe toti iubitorii de blues la petrecerea ”The Original Blues Party”. Evenimentul va avea loc joi, 22 septembrie in Tribute Club din capitala.
 
„It's dark and we're wearing sunglasses”. 

Joi, 22 septembrie, intra in atmosfera muzicii si a filmului „The Blues Brothers” alaturi de Iulian Canaf (guest star of the night) in Tribute Club.  Fan impatimit al legendarului grup The Original Blues Brothers Band, Iulian Canaf  alaturi de band-ul sau vor da startul petrecerii, la ora 20.00. Pe langa muzica live de calitate, numeroase surprize si antren, spectatorii vor participa la o super-tombola! Absolut toti participantii vor castiga ceva! 

In plus, vom celebra impreuna un mare vis care s-a transformat in realitate! Membrii The Original Blues Brothers Band l-au ales pe Iulian Canaf sa cante in deschiderea show-ului ce va avea loc pe 11 octombrie la sala Palatului din capitala.
Asadar, daca ai chef de distractie sau daca vrei sa facem incalzirea impreuna pentru concertul legendarului grup american The Original Blues Brothers Band, de la sala Palatului, te asteptam  joi, 22 septembrie, in Tribute, la ”The Original Blues Party! Intrarea este libera!
Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati pagina de facebook a evenimentului:
 https://www.facebook.com/events/1076884052429654/ 

Parcursul muzical al lui Iulian Canaf a pornit de la editia din 2012 a concursului “Vocea Romaniei”, in care solistul a impresionat cu o interpretare plina de personalitate, pasiune si sensibilitate. Au urmat apoi multe concerte desfasurate cu casa inchisa, in Bucuresti si in tara, care au demonstrat ca artistul si-a castigat locul nu doar pe scena muzicala autohtona, ci mai ales in inimile publicului. 

Iulian Canaf s-a nascut in anul 1973 in Iasi. Primul contact cu scena l-a avut in anul 1999, la varsta de 26 de ani. La vremea aceea, Canaf frecventa clubul Escape din Iasi, un loc de intalnire al studentilor. Intr-o seara, el a fost invitat pe scena de catre prietenul sau John Munteanu, ca solist vocal, iar publicul a fost incantat.
Tot in 1999, Iulian Canaf a avut initiativa de a infiinta trupa Excentric Blues. De-a lungul timpului trupa a suferit mai multe modificari in componenta sa, singurii membri ramasi pana in prezent in formatie fiind el si Cristian Popovici.
Alaturi de colegii sai din Excentric Blues Band, Iulian Canaf a sustinut concerte in toata tara. In anul 2011, Canaf s-a inscris la Vocea Romaniei, unde a facut-o pe Loredana sa se indragosteasca de vocea sa, cu o versiune blues a piesei "Knockin' On Heaven's Door". A fost cooptat in echipa ei si de-a lungul concursului a interpretat piese ca "Vagabondul vietii mele" - Gheorghe Dinica, "sailing" - Rod stewart si "sunny" - James Brown.
Canaf nu a ajuns pana in finala Vocea Romaniei, dar show-ul i-a adus o popularitate uriasa si concerte constante in toata tara. Pe 1 martie 2012, Iulian Canaf a sustinut primul concert oficial in Bucuresti, in Jukebox Venue,  unde, conform organizatorilor, 700 de persoane l-au aplaudat pe indragitul interpret.

canf-1


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate