Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
14 iulie 2020
Recomandări
Cântărețul și compozitorul italian Amedeo Minghi va susține un concert în premieră la Sala Palatului
(Muzică)
Amedeo Minghi, unul dintre cei mai reprezentativi cantareti si compozitori italieni, cunoscut publicului din Romania in special pentru interpretarea deosebita a melodiei "Ricordi Del Cuore", coloana sonora a telenovelei de succes "Edera", va concerta,  pe 18 noiembrie, la Sala Palatului din capitala, incepand cu ora 19.30.
Concertul artistului Amedeo Minghi de la Bucuresti face parte din turneul international de promovare al noului  sau albumul, intitulat ”La Busola E Il Cuore”, ce va fi lansat pe 14 octombrie sub egida Sony Music.  Proiectul discografic contine trei discuri de colectie concepute cu prilejul aniversarii a  50 de ani de activitate artistica.

Amedeo Minghi si-a inceput cariera de muzician, cantaret si compozitor la inceputul anilor '60 , iar pe parcursul celor cinci decade a atins culmile gloriei cu melodii exceptionale adunate intr-un portofoliu ce cuprinde peste 30 de albume, 20 de hit-uri, 5 DVD-uri si coloane sonore  pentru 9 filme de fictiune, 2 drame, dar si distinctii notabile, cum ar fi ”Ordinul de Merit al Republicii Italiene”, sau trofee si premii muzicale recunoscute la nivel mondial.

Toate acestea au contribuit la un parcurs artistic fulminant, insa Amedeo Minghi si-a dobandit popularitatea prin naturalete, simplitate si sinceritate, afisate la fiecare aparitie pe scena, in prezenta spectatorilor. A devenit foarte iubit si a intrat in inimile oamenilor datorita talentului desavarsit de a compune texte valoroase, de a le interpreta in stil magnific, dar si pentru felul sau de a canta despre iubire, sentiment unic ce creeaza punti de legatura intre oameni, creeaza conexiuni si prietenii de o viata. 

Pe 18 noiembrie, bucurestenii vor avea parte de o seara romantica, dedicata cu precadere indragostitilor de toate varstele  si celor ce iubesc muzica italiana. Biletele s-au pus in vanzare prin intermediul site-ului iabilet.ro si la casa de bilete a Salii Palatului. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:  Golden VIP – 250 lei, VIP – 200 lei, Cat.1 – 160 lei, Cat.2 – 120 lei si  Cat.3 – 80 lei.

amedeo-minghi-poster


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate