Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 octombrie 2019
Recomandări
Astăzi încep Conferinţele Classics for Pleasure! Evenimentele marchează finalul Festivalului Classics for Pleasure
(Muzică)
Anul acesta, Sibiu a devenit inca o data o scena in aer liber spre fericirea melomanilor din oras. In perioada 11-14 august s-a desfasurat Festivalul Classics for Pleasure – Special Edition care a adus 7 concerte de muzica clasica si 1 expozitie de arte vizuale intitulata Suvenir de Sibiu.
Aceasta a fost editia cea mai somptuoasa a festivalului si s-a bucurat de un succes remarcabil, ce a confirmat din nou importanta proiectelor culturale, ca expresie a societatii civile, in dezvoltarea durabila a oraselor. 

Avand in vedere interesul manifestat de public si profitand de contextul cultural generat de candidatura Bucurestiului la titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021, Elite Art Club UNESCO isi doreste sa impartaseasca rezultatele extraordinare obtinute in cadrul proiectului Classics for Pleasure – Special Edition cu toti iubitorii de frumos. 

Cu aceasta ocazie, Elite Art Gallery va gazdui Conferintele Classics for Pleasure in perioada 28-29 septembrie. Conferintele au dublul rol de a informa si de a prezenta un context cultural informal, relaxant si ludic. Pe data de 28 septembrie va avea loc sesiunea De ce iubim opera, in cadrul careia se va discuta despre istoria si maretia operei alaturi de Marius Constantinescu, Irina Iordachescu si Raluca Ouatu. Pe data de 29 septembrie va avea loc Art Moment – sesiuni de pictura pentru cei mici si pentru cei mari, imbogatite de un concert realizat in parteneriat cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei. 

In plus, in perioada 26 septembrie - 1 octombrie Elite Art Gallery ofera publicului expozitia de grup cu titlul Suvenir de Sibiu. Suvenir de Sibiu reuneste lucrarile artistilor Ammar Alnahhas, Alexandru Mihai Ariciu, Catalin Botezatu, Vera Dan, Daniela Dontu si Nadejda Lungu.  Expozitia se remarca printr-un concept expozitional unic, o abordare artistica ce reprezinta orasul prin alaturarea indisolubila dintre oameni si mediul urban.

Festivalul Classics for Pleasure – Special Edition este finantat prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014, in cadrul Programului PA17/RO13 “Promovarea diversitatii in cultura si arta in cadrul patrimoniului cultural european”.

Multumim partenerului principal al evenimentului – Bancpost. Multumim si celorlalti sponsori care au facut festivalul mai frumos: Telekom Romania si Institutul Polonez din Bucuresti.

Pentru mai multe detalii despre program, consultati www.classicsforpleasure.ro 

afis-a3-afis-a3-conferintele-classics-opera-2016-copy


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate