Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
21 mai 2019
Recomandări
Adi Hădean lansează volumul “#24centimetri” la București
(Literatură)
Cunoscutului chef, om de media si blogger culinar Adi Hadean continua seria lansarilor pentru  noua sa carte printr-un eveniment la Bucuresti. “#24centimetri”, o autobiografie-manifest pentru bucate bune si oameni dintr-o bucata, recent aparuta la Curtea Veche Publishing, va fi lansata luni, 3 octombrie 2016, ora 19:30, la Carturesti Carusel (strada Lipscani 55).
Intrarea este libera.
Volumul “#24centimetri” a fost un real succes inca de la anuntarea sa online cu zece zile in urma. Astfel, in nici 24 de ore de la lansarea precomenzii, Curtea Veche Publishing a anuntat epuizarea primului tiraj, de 2000 de exemplare. Pana acum, Adi Hadean a lansat titlul “#24centimetri” la Cluj-Napoca, urmand sa participe si la alte evenimente dedicate cartii in marile orase ale tarii.

#24centimetri” nu este un volum cu retete, in schimb este o carte numai buna pentru a raspunde multor intrebari pe care cunoscutul bucatar le-a primit de-a lungul timpului. Cum a inceput – spaland, si de zece ori pe zi, podelele bucatariei din casa bunicilor –, cum a aflat secretele organizarii si ale falimentarii unui restaurant – intr-o incaierare de pomina –, cum se alcatuieste meniul unui Irish pub – creand cateva sandviciuri delicioase cu nume voit idiot si la fel de voit stalcit irlandez („O’Ceapa“, „O’Felie“, „O’Tona“ si „O’Bama“) –, cum e din interior un show de televiziune – muncind de la sapte dimineata si incheind seara tarziu cu un pahar de prosecco, fara sa fie nevoie sa arunci cu farfurii in concurenti s.a.m.d. Un sir de lectii – de gatit si de viata.

Adi Hadean s-a facut cunoscut in lumea exigenta a gastronomiei ca urmare a pasiunii, dedicarii si talentului sau culinar, calitati care i-au adus numerosi fani inca de la inceputurile aparitiilor sale publice. Debutul in bucataria profesionista si l-a facut in 1998, iar de atunci a gazduit mai multe emisiuni TV, a publicat carti purtand semnatura sa ori a contribuit la publicarea altor carti, imbogatind terminologia gastronomica, si s a implicat in numeroase proiecte sociale. Pasiunea care l-a determinat sa faca din gatit o profesie, dand dovada de aceeasi maiestrie, cu celelalte preocupari ale sale, fotografia si scrisul. De la data lansarii pana in prezent, blogul sau culinar a fost citit de peste 27 de milioane de vizitatori, cu o medie de 20 000 de vizitatori unici pe zi. Astfel, Adi Hadean este si unul dintre cei mai apreciati bloggeri culinari din Romania.

Cartea “#24centimetri” de Adi Hadean este disponibila in magazinul online curteaveche.ro la pretul de 29 lei.

24centimetri


.



Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate