Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 octombrie 2019
Recomandări
Concert Lara Fabian: noi categorii de bilete în vânzare
(Muzică)
Agentia Premium Booking le-a pregatit o surpriza foarte placuta melomanilor indragostiti de muzica Larei Fabian. 
La cererea publicului, au fost puse in vanzare noi categorii de bilete la concertul Lara Fabian, ce va avea loc pe 11 decembrie la Sala Polivalenta din Craiova, incepand cu ora 19:30.
Urmarind interesul publicului fata de acest concert precum si vanzarea ascendenta a biletelor din ultima perioada, organizatorii au luat deja primele masuri, creand, astfel, noi avantaje tuturor celor interesati. Prin urmare, incepand cu data de 1 octombrie 2016, fanii Larei Fabian au la dispozitie alte 4 categorii de pret, la preturi generoase.
Biletele pot fi  procurate de pe  www.bilete.ro, de la Sala Polivalenta Craiova, Teatrul National Craiova, Iberico, Big Ben sau de la magazinele Inmedio, oficiile Postei Romane si  magazinele Germanos.

Preturile acestora variaza in functie de categorie, dupa cum urmeaza:
 
VIP – 395 lei, Cat.1 – 299 lei, Cat.2 – 260 lei, Cat.3 – 195 lei, Cat.4 – 150 lei, Cat.5 – 120 lei, Cat.6 – 70 lei, Cat.7 – 50 lei, Cat.8 – 30 lei. 
 

lara_fabian_foto


La concertul Larei Fabian din luna decembrie sunt asteptati aproximativ 6.000 de spectatori. Timp de aproximativ doua ore, spectatorii vor fi martorii unor momente muzicale surpriza, o vor putea aplauda pe indragita artista pentru interpretarile exceptionale ale melodiilor de succes, precum “Je T'aime” sau ”Adagio”. De asemenea, vor putea continua traditia, ridicand in aer mii de luminite calde sau inimi tiparite cu mesaje de admiratie. Cu decoruri ample, lumini mirifice sau proiectii relevante, adaptate fiecarei melodii, concertul Lara Fabian de la Craiova va fi pastrat pentru totdeauna in inimile craiovenilor ca fiind o amintire deosebit de placuta. 

Lara a vandut peste 32 de milioane de discuri in intreaga lume devenind astfel, cea mai bine vanduta artista de origine belgiana din toate timpurile. Faimoasa cantareata a dovedit cu talentul si pasiunea sa pentru muzica si compozitie ca poate crea conexiuni extrem de puternice intre oamenii de pe intreg mapamondul, indiferent de varsta sau nationalitate. Iar, bucuria de a imparti oamenilor un strop din magia muzicii, nu cunoaste limite. Vocea suava a Larei Fabian, ascultata in concerte live, induce spectatorilor senzatii aparte, ce deschid larg portile sufletului in care troneaza universul iubirii.  

poster-lara-fabian_craiova


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate