Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
15 august 2020
Recomandări
Mastercard pregătește experiențe Priceless®, în acorduri wagneriene, la evenimentul Parsifal la Ateneul Român
(Muzică)
• Mastercard ofera invitatilor la cel mai important eveniment cultural-muzical al anului, Parsifal la Ateneul Roman - o serie de activitati exclusiviste, ca parte a programului international Priceless®Cities. 
• Evenimentul Parsifal, un concept nou si unic de spectacol, reuneste pe scena Ateneului cele mai bune voci wagneriene ale momentului, sub bagheta celui mai important si cunoscut dirijor roman de opera din lume, maestrul Christian Badea
• Priceless®Cities, lansat in Romania in 2015, le rezerva posesorilor Mastercard experiente De Nepretuit in peste 40 de orase importante ale lumii.
 
Mastercard, alaturi de Fundatia Romana pentru Excelenta in Muzica, Filarmonica "George Enescu" si Institutul Cultural Roman ofera iubitorilor de cultura doua concerte cu Actul I din “Parsifal” de Richard Wagner, care reprezinta deschiderea de gala a stagiunii de concerte 2016-2017 de la Ateneul Roman.  Acestea vor avea loc pe 7 si 8 octombrie.

Sub bagheta celui mai cunoscut dirijor roman de opera la nivel international, Christian Badea, vor urca pe scena cei mai buni interpreti wagnerieni din lume, alaturi de Orchestra Simfonica si Corul Filarmonicii “George Enescu”. Va fi un spectacol nou si unic: publicul se va afla in centrul actiunii, avand parte de un concert-eveniment in care elementele muzicale se imbina remarcabil cu cele teatrale si arhitecturale. 
In calitate de partener, Mastercard le va oferi invitatilor surprize Priceless in cadrul evenimentului, sub umbrela programului Priceless® Cities. 

“Este o onoare sa contribuim la realizarea acestor doua spectacole unice si sa oferim iubitorilor de cultura experiente de inalta clasa, alaturi de interpreti de talie internationala. Ne face placere sa sustinem o reprezentatie a muzicii wagneriene si sa facem cunoscut invitatilor programul Priceless® Cities, cu atat mai mult cu cat aceasta platforma a Mastercard are o importanta componenta culturala. Experientele pe care acest program le ofera la nivel international sunt intr-adevar De Nepretuit™, astfel incat evenimentul local Parsifal reprezinta pentru noi o continuare fireasca a colaborarilor fundamentate pe valori puternice comune”

spune Raluca Nicolaescu, Marketing Manager pentru Romania in cadrul Mastercard.


Platforma Priceless Cities ofera experiente Priceless®  in peste 40 de orase, fiind accesibila in 70 de tari. Astfel, posesorii cardurilor Mastercard  pot avea acces la evenimente culturale sau pot vizita obiective turistice importante, cu beneficii adaptate unui stil de viata ce tinde spre un nivel artistic de excelenta. 

Christian Badea, care a dirijat pe cele mai importante scene din lume, ii va avea sub bagheta la Ateneul Roman pe Stefan Vinke (Parsifal), Eric Halfvarson (Gurnemanz), Petra Lang (Kundry), Bela Perencz (Amfortas), apreciati ca fiind unii dintre cei mai mari interpreti wagnerieni din lume, precum si pe artistii din Orchestra si Corul Filarmonicii “George Enescu”. 

„Cu o sustinere financiara relativ mica fata de alte sectoare ale economiei, cultura poate aduce importante dividende economice, sociale si de educatie, fapt dovedit in multe tari. Parsifal Actul I de Richard Wagner la Ateneul Roman a putut fi realizat datorita stransei colaborari cu parteneri deosebiti, precum Mastercard, care sustin si finanteaza acest proiect”,
declara maestrul Christian Badea.

parsifal


MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, este o companie de tehnologie in industria globala de plati. Operam cea mai rapida retea de procesare a platilor din lume, oferind un liant intre consumatori, institutii financiare, comercianti, autoritati si companii din peste 210 tari si teritorii. Produsele si solutiile MasterCard fac activitatile zilnice de comert – cum ar fi cumparaturile, calatoriile, derularea unei afaceri sau managementul finantelor – mai simple, mai sigure si mai eficiente pentru toata lumea. Urmariti-ne pe Twitter: @MasterCardNews, participati la discutiile de pe blogul Beyond the Transaction si inregistrati-va pentru cele mai noi stiri pe Engagement Bureau.


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate