Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
23 octombrie 2019
1817 • Se naste Pierre Larousse, pedagog, enciclopedist si editor francez
1905 • Se naste Felix Bloch, fizician elvetian
1908 • Se naste Ilia Mihailovici Frank, fizician rus, laureat al Premiului Nobel
Recomandări
Concert Lara Fabian la Sala Polivalentă Craiova: Două categorii de bilete sunt sold-out!
(Muzică)
Celebra cantareata Lara Fabian revine in atentia  admiratorilor sai din Romania cu un nou concert de exceptie, ce va fi prezentat in data de 11 decembrie pe scena Salii Polivalente din Craiova, incepand cu ora 19.30.
 
Cel mai important concert al anului din Craiova se bucura de un real succes, fapt dovedit de reactia excelenta a publicului spectator din orasul gazda, precum si a admiratorilor artistei ce provin din alte orase ale tarii noastre, care si-au cumparat deja biletele dorite. 
Astfel, doua dintre categoriile de bilete au fost vandute in totalitate, fiind epuizate locurile corespunzatoare categoriilor 5 (120 lei) si 6 (70 lei).  

Persoanele care nu doresc sa piarda ocazia de lua parte la un concert 100% LIVE, in interpretarea exceptionala a Larei Fabian, mai au la dispozitie bilete ce pornesc de la pretul de 30 lei si variaza in functie de pozitionarea locurilor fata de scena, dupa cum urmeaza: Cat.8 – 30 lei,  Cat.7 – 50 lei,  Cat.4 – 150 lei,  Cat.3 – 195 lei, Cat.2 – 260 lei, Cat.1 – 299 lei si VIP – 395 lei.

Acestea se pot cumpara de pe www.bilete.ro sau de la casa de bilete a Salii Polivalente Craiova, Teatrul National Craiova, Iberico, Big Ben, din magazinele Inmedio, Germanos  si oficiile Postei Romane.

lara_fabian_foto1


La concertul Larei Fabian din Craiova sunt asteptati 6.000 de spectatori. Timp de aproximativ doua ore, spectatorii vor fi martorii unor momente muzicale surpriza, o vor putea aplauda pe indragita artista pentru interpretarile exceptionale ale melodiilor de succes, precum “Je T'aime”, ”Je suis malade”, ”I will love again” sau ”Adagio”. De asemenea, vor putea continua traditia, ridicand in aer mii de luminite calde sau inimi tiparite cu mesaje de admiratie. Cu decoruri ample, lumini mirifice sau proiectii relevante, adaptate fiecarei melodii, concertul Lara Fabian de la Craiova va fi pastrat pentru totdeauna in inimile craiovenilor ca fiind o amintire deosebit de placuta. 
Lara a vandut peste 32 de milioane de discuri in intreaga lume devenind astfel, cea mai bine vanduta artista de origine belgiana din toate timpurile. Faimoasa cantareata a dovedit cu talentul si pasiunea sa pentru muzica si compozitie ca poate crea conexiuni extrem de puternice intre oamenii de pe intreg mapamondul, indiferent de varsta sau nationalitate. Iar, bucuria de a imparti oamenilor un strop din magia muzicii, nu cunoaste limite. Vocea suava a Larei Fabian, ascultata in concerte live, induce spectatorilor senzatii aparte, ce deschid larg portile sufletului in care troneaza universul iubirii.  

poster-lara-fabian_craiova


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate