Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
14 octombrie 2019
Recomandări
Cu două săptămâni înainte de concertul artistului italian Amedeo Minghi, Black Friday îți aduce 50% reducere la bilete
(Muzică)
Vocea suava a artistului italian Amedeo Minghi, ascultata in repetate randuri in interpretarea melodiei "Ricordi Del Cuore", coloana sonora a telenovelei de succes "EDERA", va rasuna in premiera in Romania, in concertul LIVE ce va avea loc vineri, 18 noiembrie la Sala Palatului, incepand cu ora 19.30.
Cu doua saptamani inainte de primul sau concert la Sala Palatului, artistul italian saluta publicul din Romania si le transmite tuturor o invitatie directa, prin intermediul unui mesaj video, postat pe pagina sa de facebook.

Persoanele care vor onora invitatia artistului legendar si vor alege sa petreaca o seara de vineri de neuitat, in atmosfera plina de romantism a melodiilor semnate de Amedeo Minghi, pot profita acum de reducerile incluse in promotia BLACK FRIDAY! 
in perioada 4 – 18 noiembrie, biletele pot fi achizitionate cu o reducere de 50% din pretul initial, oferta valabila pentru toate categoriile de loc. 

In urma reducerilor aplicate, biletele pot fi cumparate la urmatoarele preturi: Cat.III – 50 lei, Cat.II – 60 lei, Cat.I  80 lei, VIP – 100 lei si Golden VIP – 125 lei. 

coperta-disc-amedeo-minghi


Reprezentatia lui Amedeo Minghi de la Bucuresti are o semnificatie aparte. Aflat la aniversarea a 50 de ani de activitate artistica, Amedeo Minghi va deschide, la Bucuresti, seria ampla de concerte cuprinse in turneul international de promovare al triplului CD ”La Busola E Il Cuore”, o colectie muzicala impresionanta lansata in luna octombrie a acestui an, sub egida Sony Music.  

Biletele pentru concertul Amedeo Minghi se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX - Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) si la casa de bilete a Salii Palatului.

Amedeo Minghi si-a inceput cariera de muzician, cantaret si compozitor la inceputul anilor '60 , iar pe parcursul celor cinci decade a atins culmile gloriei cu melodii exceptionale adunate intr-un portofoliu ce cuprinde peste 30 de albume, 20 de hit-uri, 5 DVD-uri si coloane sonore  pentru 9 filme de fictiune, 2 drame, dar si distinctii notabile, cum ar fi ”Ordinul de Merit al Republicii Italiene”, sau trofee si premii muzicale recunoscute la nivel mondial.
Toate acestea au contribuit la un parcurs artistic fulminant, insa Amedeo Minghi si-a dobandit popularitatea prin naturalete, simplitate si sinceritate, afisate la fiecare aparitie pe scena, in prezenta spectatorilor. A devenit foarte iubit si a intrat in inimile oamenilor datorita talentului desavarsit de a compune texte valoroase, de a le interpreta in stil magnific, dar si pentru felul sau de a canta despre iubire, sentiment unic ce creeaza punti de legatura intre oameni, creeaza conexiuni si prietenii de o viata. 

amedeo-minghi-_1


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate