Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
4 februarie 2023
1872 • Se naste Octav Bancila
1909 • Premiera piesei "Apus de soare" de Barbu Stefanescu Delavrancea, pe scena Teatrului National din Bucuresti
1927 • Prima pelicula sonora din istoria filmului, "The jazz singer"
Recomandări
Premieră spectacol ”București 41 - Tur Retur” @Teatrul Evreiesc de Stat
(Teatru)
Teatrul Evreiesc de Stat anunta avanpremiera si premiera spectacolului eveniment Bucuresti 41 – Tur Retur in data de 7 noiembrie, respectiv 8 noiembrie. Bucuresti 41 – Tur Retur realizeaza o imersie in trecutul capitalei, in cadrul unui tur teatral cu destinatia anul 1941, care va incepe la Teatrul Evreiesc de Stat (strada Iuliu Barasch 15) de la ora 18:00.
Spectatorii vor circula intre locatiile spectacolului (Sinagoga Mare, Liceul Ciocanul) cu un autocar si vor viziona mapping-ul realizat de Les Ateliers Nomad.
Spectacolul va conduce publicul prin istoria Bucurestiul anului 1941 alaturi de personaje precum Nae Ionescu, Contesa Waldeck, Rabinul Guttman sau Mihail Sebastian.
Bucuresti 41 - Tur Retur aduce o impresionanta desfasurare de forte: 4 locatii, 2 video mappinguri, 11 actori, 40 de locuri in autocar, totul pe parcursul a aproximativ 4 ore. Spectacolul Bucuresti 41 – Tur Retur se joaca in regia lui Alexandru Berceanu, dupa un scenariu original de Andreea Chindris, Alexa Bacanu si Alexandru Berceanu, cu Anka Levana, Marius Rizea, Liviu Lucaci, Andrei Bibire, Mircea Dragoman, Monia Pricopi, Cristina Circei, Mihai Prejban, Darius Daradici, Viorica Bantas, Mihai Ciuca si Stefan Berceanu, invitat special. Echipa artistica este completata de Andrei Dinu (scenografie), Ana Costea (coregrafie), Raluca Burcea (muzica), Emanuel Burcea (Productie muzicala), Les Ateliers Nomad (Video Mapping), Ema Bolintiru (Director de imagine), Adrian Cioflanca si Anca Tudorancea (Cercetare), Stefan Cretu (Grafica). Turul teatral va fi ghidat de Andreea Chindris.

Informatii: Locul de pornire in Tur este Teatrul Evreiesc de Stat (str. Iuliu Barasch, nr. 15), unde se joaca atat prima, cat si ultima scena a spectacolului. Deplasarea intre locatiile spectacolului este asigurata gratuit cu autocarul. Pe parcursul deplasarii spectatorii vor fi insotiti de un ghid care va prezenta istoria anului 1941. Nu putem asigura transport pentru spectatorii care doresc sa plece pe parcursul turului. In cazul in care vremea permite, spectacolul se va desfasura si in exterior in unele locatii, motiv pentru care recomandam publicului sa vina bine imbracat. 

Participarea este gratuita. Avand in vedere numarul limitat de locuri, spectatorii sunt rugati sa faca rezervare la adresa de mail rezervari@teatrul-evreiesc.ro sau la numarul de telefon 0721.313.736. Pentru ca rezervarea sa fie valabila este necesar sa se transmita si o adresa de mail sau un numar de telefon, la care sa fie confirmata rezervarea. 

Spectacolul Bucuresti 41 - Tur Retur este o co-productie a Teatrului Evreiesc de Stat si a organizatiei Proiect 2 si face parte din proiectul „Tur-Retur 2016-1941 Bucuresti”, proiect cultural finantat de Teatrul Evreiesc de Stat si de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, in cadrul programului cultural „Bucuresti - Orasul In-Vizibil”.
Parteneri: Centrul pentru Studiul Istoriei Evreilor din Romania, Teatrul National Bucuresti, Les Ateliers Nomad, 360 Revolution, UNATC - CINETic, Fundatia Caritatea, Federatia Comunitatilor Evreiesti, Telekom, Asociatia Istoria Artei, Asociatia Cultour.

Poster A2


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate