Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 octombrie 2019
Recomandări
Concertul Amedeo Minghi se amână pentru luna aprilie a anului viitor
(Muzică)
Intalnirea publicului din Romania cu indragitul artist italian Amedeo Minghi se prelungeste pana in primavara anului viitor. 
Desi, artistul italian urma sa concerteze vineri, 18 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti organizatorii impreuna cu managementul artistic au fost nevoiti sa decida, in ultimul moment, amanarea concertului pentru luna aprilie a anului 2017, din cauza unor probleme de ordin tehnic.
 
Prin urmare, concertul artistului Amedeo Minghi  se va desfasura in data de 4 aprilie 2017, in aceeasi locatie, iar biletele achizitionate, isi vor pastra valabilitatea pentru noua data mentionata. 
Constienti ca aceasta situatie neprevazuta va crea disconfort in randul admiratorilor romani, organizatorii le adreseaza scuze tuturor si ii incurajeaza pe spectatori sa isi pastreze entuziasmul caci vor exista noi aspecte pozitive in legatura cu productia artistica a cantaretului italian.   

Amedeo Minghi va profita de ragazul acordat si va aduce un plus de valoare playlist-ului  sau, completand-ul cu o serie de surprize muzicale si colaborari de exceptie cu mari artisti romani, ce vor evolua in concertul de la Sala Palatului, in calitate de invitati speciali. 

In continuare, biletele pentru concertul Amedeo Minghi, ce va avea loc in data de 4 aprilie 2017, la Sala Palatului din capitala, pot fi cumparate atat de la casa de bilete a Salii Palatului, cat si in format electronic prin accesarea  www.iabilet.ro, sau din reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX - Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara). 

Pentru informatii suplimentare despre bilete, spectatorii interesati pot suna la: 0723/653.028.

Preturile acestora pornesc de la 80 lei si cresc, in functie de categoria de loc, pana la 250 lei pentru Golden VIP. 

coperta-disc-amedeo-minghi


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate