Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
5 iunie 2020
Recomandări
Concert: De vin roşu şi inimă albastră - muzică de pe la noi pe ritmuri de pe la alţii
(Muzică)
Ioana Ernea - voce
Radu Sinaci - violoncel.
Pavel Zurka - contrabas
Raubel Torres Gonzalez - cajon.
Suport artisti: 30 ron
Rezervari: 0728 800 528
Unde? Cafeneaua AromaAroma Str. Popa Tatu, nr.61

O voce calda, o un violoncel, un contrabas, un cajon si multa joaca de la gipsy jazz swing si blues la milonga, samba si chiar reggae, dar care lasa sa se simta puternic filonul etnic din care s-au nascut cantece romanesti de prin mahalale sau sate si cantate candva in cele mai cu staif localuri bucurestene de Maria Tanase, Gabi Lunca, Gica Petrescu, Ileana Sararoiu si alte voci irepetabile... Cam la asta va puteti astepta de la concertul de duminica seara, un concert la care picioarele voastre nu se vor putea opri macar de a bate ritmul impreuna cu ei.
 
Ioana a inceput sa cante tango argentinian cu multi ani in urma, fiind invitata sa cante apoi la festivaluri de gen din tara si nu numai. Ea a trecut apoi la muzica sud-americana, fondand proiectul Habanegra, si a continuat pe aceeasi linie a muzicii traditionale cu muzica romaneasca si balcanica. De formatie actrita, face in asa fel incat povestea fiecarei melodii devine a ei si o retraieste de fiecare data, incat o traiesti si tu alaturi de ea..

Radu, un violoncelist absolut genial, membru al Orchestrei de Camera Radio, cu numeroase colaborari cu artisti importanti (ultima chiar cu Grigore Lese) trece cu mare usurinta de la un gen muzical la altul, facandu-i o imensa placere sa faca asta cu talent si umor si in proiectul Playthoven.

Pavel este membru al Orchestrei Operei Romane din Bucuresti si al Orchestrei de Camera Radio, face parte si din proiectul de jazz manouche Hot Club de Bucharest si vine in acest proiect cu un simt al foclorului nascut si crescut mai ales in Banatul Sarbesc.

Despre Raubel, basist de fel, cu numeroase concerte in Europa si in tara, alaturi de Biu Marquetti, Analia Selis, Wladimir Pesantez, Orchestra Salii Radio, Tasha Rodriguez si multi altii, este cel mai important sa spunem ca este originar din Havana, Cuba, ca sa va dati seama cam cum va fi partea de percutie.

aromaroma-111216-copy
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate