Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
8 februarie 2023
1828 • Se naste Jules Verne
1856 • Barbu Stirbei decreteaza desfiintarea robiei în Tara Româneasca
1859 • Intrarea triumfala a lui Alexandru Ioan Cuza în Bucuresti, dupa alegerea sa ca domn al Principatelor Române
1880 • Franta, Germania si Marea Britanie recunosc independenta de stat a României
1907 • Rascoala taranilor din satul Flamânzi, judetul Boto?ani
1916 • Românul Tristan Tzara creeaza un nou curent de avangarda: dadaismul
Recomandări
Dragoș Bucurenci ne vorbește „Despre curajul de a ne lăsa văzuți” pe 8 decembrie la Cărturești Carusel
(Literatură)
Curtea Veche Publishing are placerea de a va invita joi, 8 decembrie 2016, incepand cu ora 19.00, la Carturesti Carusel (Strada Lipscani 55) pentru a vorbi „Despre curajul de a ne lasa vazuti”, noul titlu semnat de Dragos Bucurenci.
Alaturi de autor vor participa realizatorul TV Catalin Stefanescu, consultantul de business Cosmin Alexandru, decan al The Entrepreneurship Academy, si Iren Arsene, director general al Curtea Veche Publishing. Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe. Intrarea este libera.

„Despre curajul de a ne lasa vazuti” este o provocare de a descoperi cine este si ce gandeste Dragos Bucurenci, cel din spatele imaginii publice pe care si-a creat-o cu proiectele, aparitiile media si cursurile pe care le tine. Multe dintre textele cuprinse in carte s-au nascut in paginile Elle, Esquire, The One sau pe scena conferintelor TEDx, dar cartea este rezultatul unui proces de distilare care a durat aproape un an. Autorul a facut o selectie atenta, a rescris si a dezvoltat textele vechi si a adaugat altele noi. Rezultatul este o pledoarie pentru vulnerabilitate, exemplificata prin mai multe exercitii de auto-dezvaluire. 

„Nu ne putem apropia de cineva fara sa riscam. Daca acum mii de ani riscam sa fim atacati si chiar omorati, astazi riscam sa fim respinsi, refuzati, ridiculizati sau pur si simplu ignorati – lovituri sufletesti nu mai putin dureroase. Asa ca alegem de cele mai multe ori sa construim relatii din spatele unor ziduri bine intarite si ale unor porti inchise cu lacate, in asteptarea ca celalalt sa inteleaga ca nu-i vrem raul si sa faca primul pas catre noi.”

Dragos Bucurenci

„Orice parere am avea despre noi, mereu trebuie sa depasim niste praguri ca sa vedem cu un pic mai multa claritate lucrurile care ne inconjoara. O limpezire a felului in care vezi lumea, dar si pe tine insuti nu e doar o chestiune de igiena a sinelui, ci si una de datorie. Dac-o apuci la un moment dat pe drumul asta, Dragos Bucurenci e un excelent partener de calatorie. E cineva care-ti povesteste cu onestitate despre propria maturizare si despre bucuria de a-si cunoaste si asuma slabiciunile.”
– Catalin Stefanescu

DRAGOS BUCURENCI (n. 1981) este licentiat in istoria si teoria artei si are un masterat in administrarea afacerilor obtinut la Universitatea Stanford. Are o cariera in care a urmat o vocatie multipla: de activist civic, de publicist, de om de televiziune, de scriitor si, mai nou, de trainer de comunicare. A construit doua dintre cele mai cunoscute ONG-uri de mediu din Romania, Salvati Delta si MaiMultVerde. A format mai bine de o mie de manageri in public speaking, storytelling si comunicare interpersonala si a primit premiul „Cel Mai Bun Training al Anului“ la Gala Business Edu din 2010. A realizat si a prezentat mai multe programe de televiziune la TVR1, RealitateaTV, Prima TV si ProTV, a scris in Academia Catavencu, Evenimentul zilei, Esquire, Elle si The One. in 2004 a publicat la Polirom volumul RealK.

Volumul „Despre curajul de a ne lasa vazuti” este disponibil pentru precomanda cu autograful autorului  pe www.curteaveche.ro, la pretul de 29 lei.

invitatie_despre-curajul-de-a-ne-lasa-vazuti-de-dragos-bucurenci


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate