Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 octombrie 2019
Recomandări
Artistul italian Amedeo Minghi și Gabriel Cotabiță pregătesc un concert de zile mari, pe 4 aprilie 2017, la Sala Palatului
(Muzică)

Amedeo Minghi, cantautorul italian de mare succes, a carui personalitate puternica, modelata simultan de acea sensibilitate aparte, intalnita in compozitiile romantice si in maniera interpretativa calda, va da glas ideilor muzicale adunate de-a lungul celor 50 de ani de activitate artistica, in primul sau concert pe scena Salii Palatului din Bucuresti, ce va avea loc pe 4 aprilie 2017, incepand cu ora 19.30.
In deschiderea spectacolului de la Bucuresti, Gabriel Cotabita va incanta audienta cu piesele sale celebre „Noapte albastra”, ”Raiul e pe pamant”, ”Domnisoara nu pleca” sau „Daca n-ai iubi”, dar si cu melodii din repertoriul sau acutal. Cei doi artisti vor fi acompaniati de instrumentistii orchestrei Andrei Tudor Band, ce garanteaza cu atmosfera unei seri de exceptie!

Onorat de invitatia organizatorilor, Gabriel Cotabita a transmis urmatorul mesaj:
”Dragi prieteni, 
Ma bucur sa va pot anunta ceva de-a dreptul magulitor. Am fost invitat sa cant in deschiderea concertului unui mare artist italian, Amedeo Minghi. Poate numele nu prea va e cunoscut dar, la o simpla cautare pe YouTube, veti descoperi un repertoriu impresionant, pe care, cu siguranta il veti recunoaste. Ma bucur ca prietenul meu Joey de Alvare, m-a invitat sa fiu opening act, pentru acest mare cantautor. Va astept, la inceput de aprilie, la aceasta intalnire cu un mare artist”. 

Concertul artistului Amedeo Minghi de la Bucuresti face parte din turneul international de promovare al materialului discografic, intitulat ”La Busola E Il Cuore”, lansat in luna octombrie 2016, sub egida Sony Music. Editia de colectie a proiectului, lansat in urma cu cateva luni, contine trei discuri concepute cu prilejul aniversarii a 50 de ani de activitate artistica. 

Cunoscut romanilor in special pentru interpretarea deosebita a melodiei "Ricordi Del Cuore", coloana sonora a telenovelei de succes "Edera", Amedeo Minghi va adauga in playlist-ul concertului de la Sala Palatului, atat melodiile sale de succes care au intrat in istoria muzicii usoare italiene, cat si piesele cantate de-a lungul timpului la editiile festivalului cantecului italian ”Sanremo”. Cu siguranta, toti melomanii nostalgici vor fredona refrenele melodiilor legendare ”Cantare e D'amore”,  ”Nené”, ”Notte bella magnifica”, ”Vattene Amore”, ”Vita mia”, s.m.a., in concertul de la Bucuresti.

Amedeo Minghi si-a inceput cariera de muzician, cantaret si compozitor la inceputul anilor '60 , iar pe parcursul celor cinci decade a atins culmile gloriei cu melodii exceptionale adunate intr-un portofoliu ce cuprinde peste 30 de albume, 20 de hit-uri, 5 DVD-uri si coloane sonore  pentru 9 filme de fictiune, 2 drame, dar si distinctii notabile, cum ar fi ”Ordinul de Merit al Republicii Italiene”, sau trofee si premii muzicale recunoscute la nivel mondial.

Toate acestea au contribuit la un parcurs artistic fulminant, insa Amedeo Minghi si-a dobandit popularitatea prin naturalete, simplitate si sinceritate, afisate la fiecare aparitie pe scena, in prezenta spectatorilor. A devenit foarte iubit si a intrat in inimile oamenilor datorita talentului desavarsit de a compune texte valoroase, de a le interpreta in stil magnific, dar si pentru felul sau de a canta despre iubire, sentiment unic ce creeaza punti de legatura intre oameni, creeaza conexiuni si prietenii de o viata. 

Biletele pentru concertul Amedeo Minghi se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX - Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) si la casa de bilete a Salii Palatului. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:  Cat.3 – 80 lei, Cat.2 – 120 lei, Cat.1 – 160 lei,  VIP – 200 lei si Golden VIP – 250 lei.  

poster-amedeo-minghi_gabriel-cotabita
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate