Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
5 iunie 2020
Recomandări
Capodopere muzicale românești la Plaza România, de Ziua Culturii Naţionale
(Muzică)
Plaza Romania, in parteneriat cu Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, anunta concertul extraordinar sustinut de Orchestra Simfonica Bucuresti, dirijor Daniel Jinga, cu ocazia Zilei Culturii Nationale. 
Astfel, pe 15 ianuarie, de la ora 18:00, publicul prezent in incinta mall-ului va putea audia un program muzical special, sustinut de soprana Irina Baiant si violonistul Alexandru Marian.
Accesul publicului la eveniment este gratuit. Repertoriul va cuprinde lucrari muzicale atent selectionate, capodopere ale compozitorilor romani celebri precum George Enescu, Tiberiu Olah, Tiberiu Brediceanu, Bela Bartok, Iosif Ivanovici, Ciprian Porumbescu si Constantin Dimitrescu.
Din program nu vor lipsi Rapsodiile 1 si 2 de George Enescu, “Balada” de Ciprian Porumbescu si cunoscutul vals “Valurile Dunarii” de Iosif Ivanovici. 
De asemenea, in cadrul evenimentului dedicat Zilei Culturii Nationale vor fi recitate creatii din lirica geniului poeziei romanesti, Mihai Eminescu. 

Plaza Romania, centru comercial lansat de Grupul Anchor in 2005, reprezinta o parte integranta a comunitatii rezidentiale. in ultimii doi ani, Plaza Romania a trecut printr-un amplu proces de renovare si modernizare cu scopul de  a revitaliza look-ul si functionalitatea mall-ului, in linie cu tendintele actuale, cu nevoile comunitatii, mentinand, in acelasi timp, standarde ridicate in produsele si serviciile oferite clientilor. In urma renovarilor, centrul comercial beneficiaza de o noua intrare de pe Bulevardul Timisoara, un interior mai luminos, elemente si tipare liniare, o zona de food court extinsa, terase exterioare si noi spatii verzi. Tot ca urmare a renovarilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail intr-un spatiu de birouri, lansand Plaza Romania Offices cu Mega Image ca principal chirias. Suprafata de inchiriat este acum de de 38.000 de metri patrati dedicati zonei comerciale si 10.600 de metri patrati dedicati spatiilor de birouri.

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinatii pentru cumparaturi din Bucuresti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul Capitalei. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro. Grupul continua activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii.

zilele-culturii-nationale-web

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate