Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
23 octombrie 2019
1817 • Se naste Pierre Larousse, pedagog, enciclopedist si editor francez
1905 • Se naste Felix Bloch, fizician elvetian
1908 • Se naste Ilia Mihailovici Frank, fizician rus, laureat al Premiului Nobel
Recomandări
Maestrul Gheorghe Zamfir + 100, în concert extraordinar, la Sala Palatului!
(Muzică)
In zi de Martisor, maestrul Gheorghe Zamfir plus alti 100 de muzicieni, isi dau intalnire cu publicul pe scena Salii Mari a Palatului din Capitala, de la ora 19.30.
Zamfir +100, este un spectacol care se inscrie in seria de evenimente concertistice ale Asociatiei Culturale Spectaculis, in cadrul proiectului Destinnatie Romania,  dedicat promovarii imaginii Romaniei si a culturii romanesti prin muzica si interpretare, la cel mai inalt nivel. Concertul este adresat publicului larg, cu participarea unor mari artisti romani a caror valoare depaseste, in notorietate, granitele Romaniei si care, de foarte multi ani, sunt atat in atentia specialistilor din domeniu cat si a publicului international.
Sunetul unic, fermecat, al naiului maestrului Gheorghe Zamfir, alaturi de interpretarea de exceptie a Orchestrei Reprezentative a Ministerului Apararii Nationale, condusa sub bagheta domnului Colonel Aurel Gheorghita, Inspector pentru arma Muzicii Militare, vor purta publicul intr-o dimensiune artistica a elitelor muzicale internationale.  Alaturi de cele doua renumite branduri romanesti cu traditie si palmares impresionant, oferind culoare momentelor muzicale din program, vor participa: corul Cantoris, condus de Maestru de cor, Daniel Jinga, renumitul organist de origine romana Christian Micsunescu si Maria Jinga, mezzosoprana a Operei Nationale Bucuresti.

Personalitatea artistica a maestrului Gheorghe Zamfir nu mai are nevoie de nici o prezentare. O viata de om daruita muzicii universale, naiului, folclorului romanesc, naturii si multor altor pasiuni ca scrisul si pictura, fac din maestrul Gheorghe Zamfir  unul dintre cei mai remarcabili artisti ai planetei. Este autor a peste 300 de lucrari in stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental si simfonic; a vandut peste 120 de milioane de discuri in toata lumea, are peste 160 de albume inregistrate, si peste 100 de discuri de aur si de platina, alaturi de nenumarate distinctii si onoruri la nivel mondial.

Programul concertului ”Zamfir  +100” va cuprinde lucrari romanesti si internationale, reorchestrate pentru orchestra de suflatori, melodii celebre si arii de opera, predominand creatiile maestrului Gheorghe Zamfir. 

Prezenta dumneavoastra la acest eveniment  grandios va fi extrem de apreciata de marii artisti romani si va reprezenta un exemplu de sustinere si promovare a valorilor romanesti, a autencitatii nationale si implicit a Romaniei, ca izvor de talent si ca destinatie culturala.

Biletele pentru concertul programat pe 1 martie 2017, la Sala Palatului, au preturi variabile in functie de categoria de loc, astfel: Meet and Greet – 500 lei, Golden VIP – 220 lei, VIP – 180 lei, Cat.I – 140 lei, Cat.II – 95 lei si Cat.III – 65 lei.  Acestea pot fi achizitionate de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center - etj.2, de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinele DIVERTA, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines, sau online prin: www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.eventim.ro. 


zamfir-100_poster

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate