Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
4 februarie 2023
1872 • Se naste Octav Bancila
1909 • Premiera piesei "Apus de soare" de Barbu Stefanescu Delavrancea, pe scena Teatrului National din Bucuresti
1927 • Prima pelicula sonora din istoria filmului, "The jazz singer"
Recomandări
Pe 10 martie, lucrăm din nou opt ore peste program pentru o cauză bună
(Viață)
Fundatia Comunitara Bucuresti impreuna cu un grup de voluntari organizeaza, pentru al patrulea an consecutiv, evenimentul „8 ore peste program pentru o cauza buna”. Pe 10 martie 2017, la Impact Hub, intre 19:00 si 03:00, ONG-uri si voluntari cu expertiza vor lucra timp de opt ore pentru a gasi solutii la problemele identificate de organizatiile inscrise.
In intervalul 6 ianuarie - 22 ianuarie 2017, cautam organizatii non-profit din Bucuresti si Ilfov, care au nevoi ce pot fi rezolvate de profesionisti in 8 ore, peste program. ONG-urile se pot inscrie in formularul de pe platforma evenimentului:
http://bit.ly/2if6ZD2. Pentru intrebari legate de inscriere, o puteti contacta pe Miruna Nichita, la adresa miruna@fundatiacomunitarabucuresti.ro.

„Pentru Teach for Romania, noaptea de 18 martie 2016 a insemnat momentul in care s-a nascut mesajul campaniei noastre de fundraising – ”Ajuta un copil sa invete sa scrie. Viitorul.” Mesajul a fost folosit in toate campaniile care au urmat intalnirii de la eveniment, printre care si campania de strangere de fonduri de la Swimathon Bucuresti 2016”,

Emanuela Barba, PR Specialist Teach for Romania.

In jur de zece proiecte inscrise vor fi alese de un juriu independent, format din persoane cu experienta in domenii precum: marketing, comunicare, financiar, resurse umane, juridic, management, strategie etc.

Dupa selectia proiectelor, vom face un apel catre profesionisti in diverse domenii pentru a dona opt ore, dupa programul lor de lucru, organizatiilor inscrise. Temele, nevoile si problemele cu care se confrunta ONG-urile inscrise vor fi prezentate voluntarilor inainte de eveniment.

„Pentru cineva care nu a mai facut voluntariat, mi s-a parut excelenta ideea de a ajuta exact pe partea pe care o stapanesc cel mai bine - copywriting. Am avut parte de o echipa care s-a inchegat foarte repede, desi ne-am cunoscut in seara evenimentului si mi s-a parut un schimb foarte echitabil de informatie, in sensul ca am avut la randul meu foarte multe de invatat. As repeta experienta oricand”,

Irina Popa, copywriter si voluntar in echipa Fundatiei Chance for Life.

8h_1_2016


In ziua evenimentului, fiecare proiect va avea la baza o echipa formata din 3-5 voluntari cu expertiza, un project manager si un reprezentant al organizatiei beneficiare. Pentru a fi eficienti, echipele lucreaza pe baza documentatiei pregatite din timp de organizatie si structurate cu ajutorul unui mentor, expert in domeniul proiectului. Voluntarii cu expertiza vor folosi cele 8 ore pentru a solutiona tema inscrisa.

8 ore peste program pentru o cauza buna” este o intalnire de lucru intre profesionisti din diferite domenii si ONG-uri care au nevoie de suport si consiliere profesionala pentru o mai buna desfasurare a activitatilor si pentru cresterea capacitatii organizatiei. in loc sa cerem bani pentru cauzele din comunitate, cerem profesionistilor sa doneze o seara din timpul lor, cu ceea ce au mai de valoare – experienta profesionala. 

Fundatia Comunitara Bucuresti este specialistul in filantropie care colecteaza fonduri de la afaceri locale si donatori individuali pentru a finanta initiative in comunitati. Din 2012, organizatia a finantat peste 180 de proiecte ale comunitatilor din Bucuresti si Ilfov cu mai mult de 2 milioane de lei. Fundatia Comunitara Bucuresti este parte dintr-o miscare nationala, alaturi de alte 15 fundatii comunitare din tara. Pentru mai multe detalii, vizitati www.fundatiacomunitarabucuresti.ro.

8h_2_2016
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate