Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
26 ianuarie 2023
Recomandări
50% reducere pentru toate titlurile din Colecția Colloquium
(Literatură)
In perioada 19-31 ianuarie 2017, Adenium ofera o reducere de 50% pentru orice volum din colectia Colloquium comandat de pe site-ul editurii: http://bit.ly/2dI5bCd.
Colectia Colloquium se contureaza ca un proiect ale carui obiective sunt sa prezinte ORIGINAL, sa provoace ESENTIAL si sa promoveze UNIVERSAL cultura social-politica din spatiul romanesc. Cartile din aceasta colectie se adreseaza specialistilor si studentilor din aceasta arie academica, precum si tuturor celor interesati de intelegerea conceptelor subsumate demersurilor cu privire la politic si a mecanismelor ideologice si institutionale ce asigura functionalitatea politicii. Totodata, colectia isi propune deschideri epistemologice spre zonele teoretice si discursive aflate in conexiune cu spatiul politic, asa cum sunt sociologia, antropologia, relatiile internationale si studiile europene, studiile de securitate, jurnalismul si stiintele comunicarii. Sunt incurajate, in acest sens, atat demersurile de natura normativa, cat si cele de factura empirica, in ideea configurarii unui dialog democratic intre reprezentantii comunitatii academice si specialistii in stiinte sociale si politice, pe de o parte, si profesionistii diverselor arii de competenta din spatiul socio-politic, jurnalisti, comentatori si analisti politici, precum si publicul larg, pe de alta parte.

Colectia Colloquium este coordonata de Emanuel Copilas.

Colegiul stiintific este format din: Dan Pavel, Aurelian Craiutu, Sorin Bocancea, Sabin Dragulin, Sergiu Gherghina, Ruxandra Ivan, Sergiu Miscoiu, Michael Shafir, Silviu Rogobete, Robert Reisz, Vladimir Pasti, Ovidiu Gherasim-Proca, Gabriel Badescu si Adrian Paul Iliescu.

In perioada 19-31 ianuarie 2017, Adenium ofera o reducere de 50% pentru orice volum din colectia Colloquium comandat de pe site-ul editurii: http://bit.ly/2dI5bCd
Pentru a putea comanda de pe site-ul Adenium va trebui sa va creati un cont si apoi sa puneti in cosul virtual cartile care va intereseaza. Alegeti modalitatea de livrare si finalizati comanda.

reducere-colloquium2
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate