Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
10 august 2020
Recomandări
Concert live Old Spirits Reunion - Muzică de drag şi dor, 24 februarie, ora 20:00 @ceainaria ARTea
(Muzică)
Pe 24 februarie, Ceainaria ARTea va invita sa sarbatorim impreuna Dragobetele cu muzica romaneasca veche plina de ritm si voie buna pe care ne-o aduc Old Spirits Reunion, adica Ioana Ernea (voce), Radu Sinaci (violoncel), Pavel Zurka (contrabas) si Raubel Torres Gonzalez (percutie). Programul lor contine piese cantate candva in cele mai cu staif localuri bucurestene de Maria Tanase, Ileana Sararoiu, Romica Puceanu, Gabi Lunca, Gica Petrescu si alte voci inconfundabile ale muzicii romanesti.
Reinterpretate pe ritmuri de blues, bossanova, tango, swing si jazz manouche.
Suport artistic: 30 lei
Rezervari: 0773 303 113 (intre orele 14-22)

Radu, un violoncelist absolut genial, membru al Orchestrei de Camera Radio, cu colaborari numeroase cu artisti importanti (cea ai recenta chiar cu Grigore Lese) trece cu mare usurinta de la un gen muzical la altul, facandu-i o imensa placere sa faca asta cu talent si umor si in proiectul sau Playthoven.

Pavel este membru al Orchestrei Operei Romane din Bucuresti si al Orchestrei de Camera Radio, face parte si din proiectul de jazz manouche Hot Club de Bucharest si vine in acest proiect cu un simt al foclorului nascut si crescut mai ales in Banatul Sarbesc.

Despre Raubel, basist de fel, cu numeroase concerte in Europa si in tara, alaturi de Biu Marquetti, Analia Selis, Wladimir Pesantez, Orchestra Salii Radio, Tasha Rodriguez si multi altii,nu trebuie decat sa spunem ca este originar din Havana, Cuba, ca sa va dati seama cam cum va fi partea de percutie. Ioana a inceput sa cante tango argentinian cu multi ani in urma, fiind invitata sa cante apoi la festivaluri de gen din tara si nu numai. Ea a trecut apoi la muzica sud-americana, fondand proiectul Habanegra, si a continuat pe aceeasi linie a muzicii traditionale cu muzica romaneasca si balcanica. De formatie actrita, ea face in asa fel incat fel incat povestea fiecarei melodii devine a ei si o traieste alaturi de public.

Asadar, va asteapta un concert la care picioarele voastre nu vor putea sa stea pe loc.

artea-2402-copy


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate