Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 februarie 2023
1395 • Prima mentiune documentara a Cetatii Neamt
1809 • Se naste Felix Mendelssohn Bartholdy
1892 • Se naste Gheorghe I. Bratianu
1941 • Se naste Stefan Iordache
Recomandări
Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge
(Viață)
Incepand cu anul 2014, examenele Cambridge - Preliminary English Test (PET) si Key English Test (KET) sunt echivalate cu proba de evaluare a competentelor lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat. In plus, copiii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani au ocazia de a absolvi examenul Cambridge Young Learners (YLE), etapa anterioara lui PET si FCE.
Prin parteneriatul international pe care Helen Doron English l-a incheiat cu reputata universitate britanica Cambridge, centrele educationale din aceasta retea de scoli pentru invatarea limbii engleze sunt recunoscute drept centre oficiale de pregatire a copiilor pentru a participa la toate tipurile de examene Cambridge. Din acestea, se numara si examenul care se echivaleaza cu proba de evaluare a competentelor lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat sau cu proba pe care elevii de clasa a V-a o vor sustine pentru a accede intr-o clasa de limba engleza intensiva. 

Sesiunea de examene din acest an, pentru cele trei module Cambridge YLE (Starters, Movers, Flyers), va debuta la Centrele Internationale Helen Doron English din Romania. in data de 6 mai 2017, copiii cu varste intre 6 si 14 ani vor putea sustine examenul Cambridge Young Learners la sediul Helen Doron English din Constanta, iar in data de 27 mai, tinerii vor sustine examenele pentru Cambridge - Preliminary English Test (PET) sau Key English Test (KET).

“Traim intr-o societate globalizata, in care cunoasterea unei limbi straine, in special limba engleza, nu mai reprezinta un moft, ci un lucru obligatoriu pentru dezvoltarea personala si profesionala a copiilor nostri. Cu atat mai mult, daca un copil obtine un examen certificat de Cambridge, pleaca din start cu un avantaj in fata unui copil care nu cunoaste o limba straina. In decursul anilor, statistica arata ca 90% dintre elevii pe care i-am instruit la Centrul International Helen Doron English, care au decis sa participe la examenele Cambridge YLE, au obtinut punctajul maxim la probele de engleza vorbita. De asemenea, inainte de a lua decizia la care dintre examene sa se inscrie, profesorii nostri le vor face cateva teste preliminarii pentru a sti nivelul la care se afla copilul in acel moment, astfel incat acesta sa poata fi incadrat pentru examenul potrivit gradului de pregatire acumulat”, declara specialistul in educatie Stefania Filip, coordonatorul Centrului Helen Doron English. 

Cei interesati pot cere informatii suplimentare la numarul de telefon 0723.949.393 sau prin e-mail: se_romania@helendoron.com. 

Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume  vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English. Centrul International Helen Doron English din Constanta a fost nominalizat la Gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanta”, pentru prestigioasa activitate din domeniul educatiei copilului.

helendoron


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate