Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
23 februarie 2024
Recomandări
Musicalul “Micuța Dorothy” revine cu 11 reprezentanții în luna martie, la Opera Comică pentru Copii
(Teatru)
Dupa 11 reprezentatii cu sala plina, in luna februarie, Opera Comica pentru Copii readuce pe scena musicalul “Micuta Dorothy”, regizat de Antoaneta Cojocaru, dupa un scenariu de Silvia Kerim si muzica lui Marius Teicu. La cele 11 reprezentantii programate pentru finalul lunii martie, o mare parte dintre bilete sunt deja epuizate.
Inspirat din romanul de succes “Vrajitorul din Oz”, scris de Lyman Frank Baum, musicalul “Micuta Dorothy” i-a fascinat atat pe copii, cat si pe parinti, datorita transpunerii in scena a acestei povesti celebre. Spectacolul a avut premiera pe 11 februarie 2017 si de atunci s-au jucat 11 reprezentatii cu casa inchisa. Succesul musicalului a convins conducerea Operei Comice pentru Copii sa programeze inca un set de reprezentantii, incepand cu 25 martie.

“Micuta Dorothy“ reuneste o echipa tanara si energica, care transmite multa bucurie. Musicalul prezinta povestea lui Dorothy, o fetita care locuieste la o ferma din Kansas, dar isi doreste intotdeauna ceva mai bun. Aflam impreuna daca reuseste sa obtina ce isi propune, intr-un spectacol despre prietenie si curaj, dar si despre constientizarea valorilor care se afla in interiorul nostru, nu in afara.

Indragitele personaje ale povestii prind viata pe scena Operei Comice pentru Copii, in interpretarea artistilor: Teodora Antal, Madalina Constantinescu, Alexandra Giurca, Diana Hurja (Micuta Dorothy), Matei Chioariu, Alexandru Constantin si Valentino Tiron (Povestitorul, Paznicul), Catalina Antal, Eliza Lassel si Ciprian Chiriches (tic-tic), Daniela Carstea si Adriana Gheorghisor (Zana Alba), Dumitru Filip si Adrian Radulescu (Sperie-Ciori), Tudor Boloca si Razvan Raduta (Omul de Tinichea), Matei Chioariu si Andrei Mihalcea (Leul Papanas), Teodora Antal, Eliza Lassel, Andreea Paraschiv si Virginia Stamate (Piticul siretlic), Bogdan Podlovski si Catalin Seimeanu (Maimutoiul sef), Andreea Iftimescu, Corina Ivanov si Andreea Moustache (Vrajitoarea Zug), Lucia Racoveanu si Valentino Tiron (Vrajitorul Oz).

Pana la finalul stagiunii curente, Opera Comica pentru Copii pregateste alte 10 spectacole in premiera: “Pinocchio” (la Sala Mare), “Cu Nino la Londra”, “Concert-lectie de Harpa”, “Concert-lectie de Pian”, “Salonul de Musical”, “Concert-lectie de Vioara si Pian”, “Directorul de Teatru” (la Salonul Mozart), “Ivan Turbinca”, “Underground Tango”, “Harap Alb” (la Sala UnderGrant). Biletele sunt disponibile in reteaua bilete.ro.

Afis_MicutaDorothy


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate