Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 martie 2024
Recomandări
„Cadourile lui Aston”, a doua carte a Lottei Geffenblad tradusă în limba română
(Literatură)
Editura Cartea Copiilor lanseaza „Cadourile lui Aston”, a doua carte scrisa si ilustrata de Lotta Geffenblad ce il readuce in centrul atentiei pe micul Aston. Aniversarea lui Aston se apropie, asa ca, inainte sa primeasca propriile cadouri, el isi uimeste parintii cu nenumarate surprize.
Aston a mai crescut de la prima poveste, „Pietrele lui Aston”, in care aduna pietrele de afara si le oferea un culcus. Acum i-a venit o idee si mai interesanta: face cadouri. Ziua lui este la doar cateva zile distanta, iar el, in loc sa se pregateasca cu liste nesfarsite de dorinte, nu face decat sa le ofere celor din jur mai mult decat ar putea ei sa... duca. 

„Cadourile lui Aston” este o poveste despre o inima mica, dar plina de dragoste, o calatorie intr-o copilarie lipsita de griji, in care cele mai frumoase daruri nu se gasesc la niciun magazin.

Lotta Geffenblad (n.1962) este o artista suedeza contemporana, atat autoare si ilustratoare de carti pentru copii, cat si regizor de film. De-a lungul anilor, a produs mai multe scurtmetraje de desene animate, rasplatite cu numeroase premii. In 2009, Lotta Geffenblad a fost onorata cu Premiul Elsa Beskow, oferit de Swedish Library Association celei mai bune carti pentru copii a anului.

„Cadourile lui Aston”, in traducerea Gabriellei Eftimie, este cea de-a doua carte a Lottei Geffenblad tradusa in limba romana de editura Cartea Copiilor, dupa „Pietrele lui Aston” (2015). „Cadourile lui Aston” este recomandata copiilor intre 3 si 12 ani si este disponibila pe site-ul editurii (www.carteacopiilor.ro) la pretul de 29 lei. La toate comenzile online realizate pe site, indiferent de valoare sau de cantitate, Cartea Copiilor ofera de fiecare data o carte cadou. In aceasta perioada, cartea cadou este „Cum sa ne invingem teama”, de Catherine Dolto.

Noile carti ale editurii Cartea Copiilor, “Cadourile lui Aston” si “Ai grija, Petunia”, vor fi lansate oficial sambata, 4 martie, de la ora 12:00, la libraria Carturesti Verona, in cadrul unui eveniment dedicat copiilor. Dupa lecturile povestilor, cei mici se vor bucura de ateliere creative inspirate din aceste carti. Partenerii evenimentului sunt: SLooP, Paradisul Verde si GoKID!.

Layout 1


Cartea Copiilor, prezenta de 10 ani in peisajul editorial din Romania, este una dintre cele mai iubite edituri de carti pentru copii de la noi. Cartea Copiilor publica titluri contemporane din literatura pentru copii, deopotriva romana si internationala (Victoria Patrascu, Iulia Iordan, Eric Carle, Dick Bruna, Astrid Lindgren, Don Freeman, Roger Duvoisin, Elsa Beskow, Julia Donaldson, Arnold Lobel etc.). Nivelul literar ridicat al textelor ?i valoarea ilustratiilor, realizate de artisti profesionisti, sunt mijloacele prin care Cartea Copiilor urmareste stimularea creativitatii, a spiritului critic, dezvoltarea capacitatii de a gandi liber si formarea unei atitudini deschise si tolerante. 

Cadourile_lui_Aston_detaliu (1)


Cadourile_lui_Aston_detaliu (2)


Cadourile_lui_Aston_detaliu (3)


Lansare Carturesti_04_martie_2017


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate