Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
29 noiembrie 2023
1474 • Stefan cel Mare scrie Papei Sixt al IV-lea facând un apel la unitatea cre?tinilor împotriva turcilor
1803 • Se naste Christian Doppler, fizician austriac, descoperitorul efectului care îi poarta numele (d. 1853)
1880 • Se naste N.D. Cocea, scriitor si publicist român (d. 1949)
1924 • Se naste Mihai Mereuta, actor român de teatru si film (d. 2003)
1929 • Comandantul american Richard E.Byrd a survolat, în premiera mondiala, Polul Sud
1938 • Corneliu Zelea Codreanu, Nicadorii (asasinii lui I.G. Duca) si Decemvirii (asasinii lui Mihail Stelescu) sunt asasina?i de jandarmi
Recomandări
Istoria fotbalului englez cu Alfie Allen, în exclusivitate pe History®
(Cinema)
History® difuzeaza in exclusivitate serialul “Alfie Allen si istoria fotbalului” incepand cu data de 18 martie, de la ora 22.00.
Serialul debuteaza in aceasta sambata, urmarind calatoria lui Alfie Allen, un suporter infocat al sportului cu balonul rotund provenit chiar din tara unde a fost inventat fotbalul. 

Recunoscutul actor britanic a jucat in echipa de tineret a Arsenal Londra, a participat la numeroase meciuri ale echipei preferate, iar acum realizeaza o incursiune unica in istoria sportului-rege, in exclusivitate la HISTORY®. Alfie parcurge intregul Regat Unit, unde descopera amanunte memorabile si discuta cu numeroase personalitati din lumea fotbalului precum: Sol Campbell, Andy Cole, Cyrille Regis, echipa feminina de fotbal a Angliei, Keith Allen si multi altii. 

Alfie Allen si Istoria Fotbalului-01


Primul episod exploreaza originea fotbalului si dezvaluie factorii care au transformat jocul cu balonul rotund in cel mai popular sport la nivel international. Calatoria lui Alfie incepe la Sheffield - locul unde s-a desfasurat prima competitie profesionista de fotbal din Anglia – apoi continua la Ashbourne, unde afla detalii despre meciul de fotbal medieval gazduit anual in acest oras, viziteaza celebrul Craven Cottage - stadionul FC Fulham din Londra - si mai apoi in Scotia, unde, alaturi de Daniel Portman (colegul sau de platou din Urzeala Tronurilor) exploreaza rivalitatea celebra dintre Glasgow Rangers si Celtic Glasgow.  

Alife Allen's History of Footbal


Football A Brief History By Alfie AllenDespre HISTORY® 
Televiziunea HISTORY®, in prezent existenta in peste 302 milioane de locuinte din toata lumea, priveste istoria dintr-o perspectiva diferita, celebrand oamenii cu initiativa care ies din multime si isi lasa amprenta asupra lumii. Acesti oameni, prezenti in vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY®, sunt nonconformisti care infrunta riscul, aduc schimbarea, modifica drumurile deja batatorite si imping limitele mai departe.
HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA in februarie 2013, cand a lansat un feed de transmisie localizat, putand astfel asigura grile de programe personalizate pentru Romania. Televiziunile HISTORY si HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV si Orange TV. Digi a introdus recent HISTORY in grila sa de programe. Daca nu receptionati canalul, reimprospatati lista de programe sau contactati furnizorul local Digi. 
Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul oficial HISTORY Romania, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.

Despre A+E Networks® UK
A+E Networks® UK este un joint venture intre A+E Networks® si Sky. Portofoliul sau include televiziuni factuale si de divertisment de inalta calitate, precum  HISTORY®, Lifetime®, Crime + Investigation®, H2® si noua televiziune free-to-air BLAZE™. A+E Networks® UK a fost lansat in noiembrie 1995 si opereaza in prezent 20 televiziuni transmise in 64 de milioane de locuinte din 90 de tari, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrala si de Est, Africa si Orientul Mijlociu. Compania detine birouri in Londra, Varsovia, Copenhaga, Amsterdam si Johannesburg.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate